Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen

› Snelle stunt en lanceert Lars vanavond met een digitale release-party, en het loopt storm

Van een stunt gesproken. Vannacht verschijnt 'Lars', het nieuwe album van artiest Snelle. Samen met zangeres Maan kregen we al een succesvol opwarmertje, want de dansbare Nederpop-song ‘Blijven slapen’ doet het momenteel bijzonder goed in de Lage Landen. Vanaf morgen worden de fans extra verwend, want dan verschijnt na het bekroonde album 'Vierentwintig' eindelijk de langverwachte opvolger: 'Lars'. In normale tijden zou er stevig gevierd worden, maar door de huidige maatregelen werden Snelle en z'n team uitgedaagd om een creatief online alternatief te bedenken. Dat vonden ze in de vorm van een unieke digitale release-party.

Wie zich registreerde, maakt kans om vanavond uitgenodigd te worden voor een exclusief feestje. Om 19u00 gaat Snelle live en deelt hij exclusieve audio- en videofragmenten, samen met nog enkele extra's. Ben je vrij, heb je interesse, maar ben je nog niet geregistreerd, dan moet je nu snel reageren. De belangstelling is gigantisch groot, maar helaas zijn de plekjes beperkt.

Meer info en registratie vind je op:

https://us02web.zoom.us/webinar/register/6816153914915/WN_z480US4cSdeocc6d0D9xrw?fbclid=IwAR1SKC4lbUr64-yLdvBwMj6oao3rNxEKYQ94YukQHLY552eijq8zD-9DOPc

Lars Bos - Snelle

Vrijdag 12 maart brengt Snelle zijn 3e album uit! Deze plaat is zijn meest persoonlijke tot nu toe en is daarom ook vernoemd naar de voornaam van de artiest. 'Lars' is de uitbreiding van Snelle's in november 2020 verschenen EP 'Sebastiaan'. Snelle heeft de afgelopen jaren al aardig geexperimenteerd met muzikale stijlen, maar probeerde op dit album alle genres los te laten: "Het succes van de afgelopen jaren heeft mijn leven enorm veranderd en ik wilde met hetzelfde enthousiasme als voor dit succes muziek blijven maken. Gewoon door heel veel plezier te hebben en alles op gevoel te doen. Ik heb me, mede met de hulp van Arno Krabman, muzikaal enorm ontwikkeld en dit is het resultaat!".


› Gepubliceerd donderdag 11 maart 2021 om 17:45 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2021
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook