Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› 24 Uur Live in het Sportpaleis gaat morgen van start

Morgen vrijdag 12 maart om 18 uur wordt door muzikant-componist Miguel Wiels het startsein gegeven van 24 UUR LIVE, een non stop live muziekmarathon met meer dan honderd artiesten in het Sportpaleis. Vandaag maakt 24 UUR LIVE de hosts bekend: Niels Destadsbader, Freek Braeckman, Sean Dhondt, Tomas De Soete, Otto-Jan Ham, Robin & Aaron en An Lemmens zullen de 24 uur durende livestream aan mekaar praten. De meer dan 100 artiesten die deelnemen aan 24 UUR LIVE werden eerder al bekendgemaakt.

Niels Destadsbader, Freek Braeckman, Sean Dhondt, Tomas De Soete, Otto-Jan Ham, Robin & Aaron en An Lemmens zullen 24 UUR LIVE hosten. Ze spreken met de artiesten, nemen de kijker mee achter de schermen van deze grootse muzikale stunt en kondigen de songs aan. En dat zijn er meer dan 400 (!). Elke artiest speelt zijn of haar grootste hits live vanop het middenplein van het Sportpaleis in Antwerpen. Thuis moet je geen seconde van 24 UUR LIVE missen. Stem morgen vanaf 18 uur af op de livestream via HLN.be of volg via de HLN app. Ontdek het speelschema en meer via 24UURLIVE.be.

24 UUR LIVE op vrijdag 12 maart vanaf 18 uur in het Sportpaleis is een coproductie van Les Flamands, Sportpaleis Group en Live Nation en wordt mee mogelijk gemaakt dankzij DPG Media. 24 UUR LIVE kan rekenen op de steun van het Departement Cultuur, Jeugd en Media van de Vlaamse Overheid en Marc Coucke. Het event is integraal, live en gratis te volgen via HLN.be en in de HLN App.

Meer informatie: www.24uurlive.be.


› Gepubliceerd donderdag 11 maart 2021 om 16:25 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Evenement

zondag 11 april 2021 om 19:07 uur

› Sterk debuut voor Junior Planckaert


Sterrennieuws © 2008 - 2021
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook