Sterrennieuws
Internet | Vlaanderen

› Theaterhuis Banann brengt live orkest met 11 muzikanten en drie backings: online show Puur Passie op 13 maart vanuit Theater Elckerlyc

Zaterdag 13 maart 2021, exact 1 jaar nadat COVID-19 de wereld door elkaar schudde en theaters verplichtte om hun doek en deuren te sluiten, viert Theaterhuis Banann deze bijzondere datum met een uniek concert. Een live orkest van 11 muzikanten en drie backings o.l.v. Manu Jacobs begeleiden Sam Verhoeven, Leendert De Vis, Sofie De Schryver en Anne Mie Gils doorheen verschillende muzikale pareltjes. In een 90 minuten durende show treden deze musicalacteurs af en toe buiten hun comfortzone en nemen ze de microfoon in de hand om zich volledig te gooien in een stevig 'niet-musical' nummer. Deze bijzondere, warme avond wordt aan elkaar gepraat door Sven De Ridder. Wie een kaartje koopt voor deze livestream, kan dit concert nog bekijken tot en met 21 maart.

Theaterhuis Banann, de producent van dit concert, wil mensen uit de sector weer even in de schijnwerpers zetten en het publiek een warme, fijne avond bezorgen. Initiatiefnemer Bart Vandersmissen: "We willen ons focussen op een betere toekomst, we willen niet meer achterom kijken. Wat er ook gebeurde het voorbije jaar, de PASSIE voor ons vak is door dat monster niet klein gekregen. The show must go on... voor ONZE mensen, ONZE artiesten, ONZE crew, ONZE theaterfamilie, ONS publiek." PUUR PASSIE is dan ook wat je die avond mag verwachten.

INSPIRERENDE SAMENWERKING

Voor 'PUUR PASSIE' ging Theaterhuis Banann een samenwerking aan met Syntra AB.

Studenten 'Assistent-Podiumtechniek' en 'Podiumtechniek' zullen aan deze concertreeks en de voorbereidingen hiervan deelnemen als ervaringsopdracht begeleid door professionele technici uit de sector. Deze studenten hebben het de voorbije maanden hard te verduren gehad. Studeren heeft nu eenmaal het voorbije jaar veel extra impact met zich meegebracht. Ook voor deze studenten gaat 'de show' verder in deze bijzondere tijden.

Info en tickets

Puur Passie wordt live gestreamd vanuit Theater Elckerlyc op zaterdag 13 maart 2021 om 20u30. De link met de livestream blijft geldig en te bekijken tot en met 21 maart 2021.

Een livestream ticket kost 13 euro en kan je bestellen via www.theaterhuisbanann.be

Cast
Sam Verhoeven
Leendert De Vis
Sofie De Schryver
Anne Mie Gils

Presentatie
Sven De Ridder

Orkest
Dirigent / Vleugelpiano: Manu Jacobs
Piano / Keyboard: Fio Van Steenlandt
Viool 1: Marcia Pareijn
Viool 2: Els Van Braeckel
Altviool: Xavier Timmermans
Cello: Renke Van Impe
Contrabas / Basgitaar: Wolfgang De Backer
Drum / Percussie: Frederik Sannen
Gitaar: Dieter De Bruyn
Reed: Andy Declerck
Trompet: Jens Verboven

Creatives
Producent: Theaterhuis Banann
Regie & Concept: Bart Vandersmissen
Musical Director: Manu Jacobs
Grafisch Design: Ive Vandersmissen
Hair & Make-up: Gert Botty

OVER THEATERHUIS BANANN

Theaterhuis Banann werd als technisch bedrijf binnen de theaterwereld opgericht door Bart Vandersmissen. Doorheen de jaren en met de uitbreiding van ons team, bespeelden we ook de andere aspecten van theater. Ondertussen zijn we thuis in licht, video, klank, theaterfotografie, grafische ontwerpen, beeldopnames, videoclips, promoshoots,... Naast regieassistentie, productieassistentie en stagemanagement kreeg de passie voor theater een aantal jaren geleden vorm met de komst van onze eigen kinderproductie 'Nellie & Cezar' en onlangs de aankondiging van 'Kinderspel' met Margot Hallemans. Kleine producties op een grote manier de wereld laten ontdekken, laat dat ons streefdoel en vooral onze passie zijn. Theaterhuis Banann wil veelzijdig zijn, een partner binnen uw productie. Wie of wat je ook naar het theater brengt, we willen je - net als wij - graag thuis laten voelen in theater.


› Gepubliceerd donderdag 11 februari 2021 om 10:12 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2021
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook