Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Levensechte dino's veroveren Brussel: vanaf 6 februari 2021 in Paleis 2 op Brussels Expo

Wees gerust, de dinosauriërs zijn onschadelijk... Om de veiligheid en gezondheid van iedereen in de huidige context te garanderen, hebben we voor tijdens de safari verschillende regels opgesteld. MB Presents en Brussels Expo zetten de gezondheid van hun bezoekers op de eerste plaats, onder meer met een beperkt aantal mensen per vierkante meter, flow control en zelfs markeringen op de grond.

Een reis door de tijd

Vertrek op ontdekkingstocht met het hele gezin, ga op ontdekking in de buitengewone wereld van de dinosaurussen en maak een sprong van 65 miljoen jaar terug in de tijd.

Expo Dino World is een buitengewoon avontuur dat je als ware ranger meemaakt langs een parcours op een oppervlakte van meer dan 4000 vierkante meter... Reis terug in de tijd en ontdek een wereld waar de meest buitengewone wezens regeerden die onze planeet ooit gekend heeft: DINOSAURUSSEN.

Eindelijk terug een activiteit voor het hele gezin!

MB Presents (bekend van Walking With Dinosaurs, Harry Potter The Exhibition, Star Wars Identities,…) presenteert opnieuw een evenement voor gezinnen in Brussel. Een leuke, leerzame, fascinerende reis die elk kind in een avonturier verandert en die iedereen naar een unieke en wonderlijke wereld zal brengen! Expo Dino World is ontworpen om 'Covid Safe' te zijn, maar is vooral ook een moment van plezier voor het gezin.

Een fascinerend universum

In een indrukwekkende natuurlijke omgeving kun je jezelf onderdompelen in een fascinerend universum: dat van het Mesozoicum, een periode waarin de grootste dinosauriers leefden ... Laat je verrassen door de grootte en het gebrul van de triceratops, de brachiosaurus of de beroemde tyrannosaurus. Sta versteld van de fantastische afmetingen van de Pteranodon en vergelijk je eigen voetafdrukken met die van een jonge Diplodocus.

Info en tickets

VANAF 6 FEBRUARI 2021

PALEIS 2
BRUSSELS EXPO
Belgieplein 1
1020 Brussel

Tickets & info: www.expodino.be


› Gepubliceerd vrijdag 15 januari 2021 om 11:06 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2021
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook