Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen

› Luc Steeno & Frank Van Erum heffen opnieuw samen het glas

Luc Steeno & Frank Van Erum herlanceren hun nummer 'Laat Ons Klinken". Het nummer werd eerder in 2020 al gereleased, weliswaar in volle Coronalockdown waardoor het nummer niet alle kansen kreeg die het wellicht verdiende. Op algemene vraag werd er dan ook beslist om het nummer te rereleasen op vrijdag 15 januari 2021.

Luc Steeno en Frank Van Erum leerden mekaar in de zomer van 2019 pas goed kennen toen ze beiden deel uitmaakten van de cast van de kustshow ‘Ambiance Aan Zee’ die de hele zomer in Het Witte Paard in Blankenberge liep. Frank Van Erum kenden we natuurlijk vooral van zijn voormalige rol van 'Renzo' in de populaire TV-soap 'Thuis', maar Frank bewees vorige zomer nog maar eens dat hij naast een goed acteur ook een begenadigd zanger is.

Door hun intensieve samenwerking trokken de 2 vorige zomer veel met mekaar op en het is ook toen dat ze de idee opperden om eens samen de studio in te gaan. Het resultaat daarvan is deze prachtige single 'Laat Ons Klinken', een nummer van Franse origine dat een gepaste Vlaamse tekst met zich meekreeg.

Luc Steeno stelde in oktober 2019 zijn album '30 Jaar Luc Steeno' voor aan fans en pers in Benidorm, het was daar dat Luc en Frank voor het eerst hun duet live voor een publiek opvoerden. Het nummer belande ook mee op de tracklisting van Luc's 3CD album maar schopt het nu pas echt tot nieuwe single.

Ook al blijft het ''klinken met vrienden' momenteel nog uit den boze voor de meesten onder ons, toch is de boodschap van de song momenteel actueler dan ooit... we kijken hier immers allemaal immens naar uit.

"Laat Ons Klinken" van Luc Steeno en Frank Van Erum is vanaf morgen verkrijgbaar als digitale download en via de
courante streamingdiensten.


› Gepubliceerd donderdag 14 januari 2021 om 17:25 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2021
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook