Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen

› Chapter Two lanceert nieuwe single: Anybody Out There

De nieuwe single van Chapter two is er één met een dubbele bodem. Het gaat over kwetsbaar zijn en hoe je dat niet wilt maar ook wel wilt. In deze tijden van voortdurend zichtbaar zijn op social media is het soms moeilijk om het midden te vinden tussen open durven zijn en op tijd de deur sluiten, om niet gekwetst te worden.

Gregory en Lennert hebben hun ziel en zaligheid in deze song gelegd, het is hun eigen verhaal, zoals het voor velen zal aanspreken, deze melancholische kreet...

'Is there anybody out there' is voor iedereen die zoekt naar een weg om je hart te openen zonder dat die weg doodloopt... Want uiteindelijk is liefhebben en leven alleen maar mogelijk als je je een beetje kwetsbaar durft op te stellen. Het nummer werd geschreven door Ingrid Mank en Gregory van Holderbeke, geproduceerd door Hans Francken.

Gregory getuigt aan Sterrennieuws: "Dit nummer is heel persoonlijk voor mij, het is voor mij het eerste nummer die ik zelf schreef, samen met Ingrid en het ligt mij heel nauw aan het hart."

Lennert vult aan: "Ik kan mij volledig vinden in dit nummer, het is kwetsbaar en intiem, de eerste keer dat ik het zong stond ik echt met een krop in mijn keel."

'Is There Anybody Out There' van Chapter Two verschijnt op vrijdag 15 januari als digitale download en via de courante streamingkanalen.


› Gepubliceerd vrijdag 15 januari 2021 om 09:23 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2021
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook