Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Fakkeltheater luidt het jaar hoopvol in met live stream van nieuwjaarsconcert van Hotel Vocal vanaf zondag 3 januari 2021

Het Fakkeltheater luidt het nieuwe jaar hoopvol in met de live stream van een heerlijk nieuwjaarconcert van "Hotel Vocal" vanaf zondag 3 januari 2021. Sam Verhoeven, Daisy Thys en Pol Vanfleteren zorgen voor het feestelijke, spreekwoordelijke vuurwerk tijdens dit concert.

"Hotel Vocal", het populaire zondagmiddag café-chantant in het Fakkeltheater blijft met Nieuwjaar niet bij de pakken zitten en verwent zijn trouwe publiek met een spetterend nieuwjaarsconcert door Sam Verhoeven, Daisy Thys en Pol Vanfleteren! Op 3 januari is het dus extra feest met deze live stream van deze feestelijke voorstelling.

De theaters zijn momenteel nog gesloten en het zal nog even wachten zijn vooraleer we live kunnen klinken op het nieuwe jaar. Desalniettemin willen Daisy Thys, Sam Verhoeven en Pol Vanfleteren het trouwe publiek van "Hotel Vocal" toch verwennen met een nieuwjaarsconcert. Op zondag 3 januari 2021 om 15u00 organiseert het Fakkeltheater een livestream van een extra "Hotel Vocal". Daisy, Sam en Pol brengen een 'best of' programma en klinken virtueel samen met u op het nieuwe jaar! Breng de gezellige zondagmiddag-sfeer live in uw huiskamer en zing zo luid mee als u wil.

PRAKTISCHE INFORMATIE - LIVE STREAM NIEUWJAARSCONCERT HOTEL VOCAL


ZONDAG 3 JANUARI 2021 om 15u00 (live)
De link is beschikbaar tot en met 31 januari 2021

Tickets kosten amper 10,00 euro
www.fakkeltheater.be


› Gepubliceerd woensdag 23 december 2020 om 14:05 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2021
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook