Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› The Christmas Show - Home Edition: een hartverwarmende kerstshow nog online te bekijken tot 7 januari

Nog tot 7 januari kan je thuis genieten van de Home Edition van "The Christmas Show". De kantoren en repetitieruimtes van Deep Bridge in Wilrijk werd omgetoverd tot een opnameset om een supermooie, gezellige, maar vooral warme kerstshow in elkaar te boksen. Een 15-koppige liveband, een showballet en topartiesten zoals Christoff, Maureen Vanherberghen, Ann Van den Broeck, Koen Van Impe, Mark Tijsmans, Ianthe Tavernier, Ilse La Monaca, Goele De Raedt, Michiel De Meyer, Nordin de Moor, Helle Vanderheyden, Laurenz Hoorelbeke en Koen Crucke mochten zich waden in prachtige kerstdecors en brachten het beste van zichtzelf. Het was voor hen duidelijk een fijn weerzien met het podium!

Enkele theaterproductiehuizen vinden vandaag de weg naar de online theaterstukken en/of spektakels. Ook Deep Bridge heeft met The Christmas Show - Home Edition hun start online niet gemist. Producent Deep Bridge heeft de show in een mum van tijd gerealiseerd en je ziet een professioneel resultaat. Een groots kerstspektakel wordt tot in de huiskamers gebracht. Je kan ervan genieten alleen, samen met je huisgenoten, vrienden of zelfs met je collega's. Er bestaan verschillende ticketformules.

In de show hoor je verschillende bekende kerstliederen en alles wordt aan elkaar gepraat door Stany Crets zelve, die in de rol kuipt van de enige echte Kretsman. Hij neem al bij de start de Corona-maatregelen door waarin de opnames verliepen: handgels, mondsmakers en voldoende afstand gemeten met een vouwmeter. Ook Stany's dochter Penny participeerde in de voorstelling. Penny neemt een opmerkelijke gastrol in tijdens het nummer 'Have Yourself A Mery Little Christmas'. De Cretsman brengt daarnaast een eigen versie van een zeer bekend nummer met de titel 'In Quarantaine Met Kerstmis'. Een fantastische versie met deze zinssnede "Ik heb het spek aan mijn been, want ik zen alleen met Kerstmis" verwijzend naar de moeilijke situatie tijdens dit familiefeest.

'Jingle Bells', 'All I Want For Christmas', 'Feliz Navidad', 'Adeste Fideles', 'Santa Claus Is Coming to Town' en nog vele andere kerstliedjes passeren de revue. Vaak zie je opmerkelijke duetten tussen de artiesten of krijg je als kijker verschillende medley's voorgeschoteld. De show geeft een warm gevoel en doet alvast dromen om opnieuw samen gezellig deze shows bij te wonen in de Lotto Arena. Maar dit is absoluut het beste alternatief!

De hele kerstvakantie lang en meer specifiek nog tot en met 7 januari kan je naar deze voorstelling vanuit je huiskamer kijken. Tickets in verschillende formules zijn verkrijgbaar via www.deepbridge.be.


› Gepubliceerd maandag 28 december 2020 om 21:44 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2021
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook