Sterrennieuws
Media | Vlaanderen

› Bert Gabriels sluit het jaar af met een studioversie van zijn tweede Eindejaarsconference

Na een geslaagde livestream heeft stand-up comedian Bert Gabriels ook een studioversie gemaakt van zijn tweede #Eindejaarsconference. Het iPad-publiek geniet in een lege zaal mee van een onversneden terugblik op het voorbije jaar. "Het was snel beslist dat we ook in dit bijzondere coronajaar zouden uitpakken met een eindejaarsconference, alleen over de manier, de vorm en inhoud hebben we gewacht tot het duidelijk werd dat een zaaloptreden met publiek niet meer mogelijk zou zijn. Op dat moment hebben we de knop omgedraaid en hebben we het format omgegooid in een studioversie. Tijdens een livestream hebben we wat dingen uitgeprobeerd, maar spelen zonder de reactie van het publiek is voor een stand-up comedian een grote uitdaging, geloof me", zegt Bert Gabriels lachend.

Naast de coronamaatregelen heeft Bert Gabriels in zijn tweede #Eindejaarsconference aandacht voor de regeringsvorming, de Vivaldi-coalitie inclusief een meezingfilmpje, Koning Filip en Delphine Boel, het kampioenschap tegenwindfietsen, trouwfeesten in coronatijd, The Masked Singer en Wout van Aert. Bert Gabriels krijgt in de studio dit jaar het gezelschap van comedian en factchecker Jeroen Verdick en van de zingende krant Johnny Trash.

Een samenvatting van Bert Gabriels zijn 2de #Eindejaarconference wordt op oudejaarsavond uitgezonden op Radio 1 (18u00) en op nieuwjaarsdag op de regionale televisie. De integrale versie is vanaf begin januari beschikbaar op Streamz.


› Gepubliceerd donderdag 31 december 2020 om 12:10 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2021
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook