Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› Karrewiet blikt terug op een bewogen jaar in het Karrewiet Jaaroverzicht 2020

2020 was een bijzonder jaar. Viruskenners werden op slag bekende Vlamingen, we klapten massaal voor de helden van de zorg, en verzamelden laptops voor kinderen in armoede. Het werd een olympisch jaar zonder Spelen en een zomer zonder festivals. Overal in de wereld kwamen mensen op straat tegen racisme, onze koning kreeg er een pluszus bij, en terwijl Abel met zijn papa van Mexico naar Canada stapte, werden Celine Dept en Michiel Callebaut de populairste TikTokkers en YouTubers van ons land.

Karrewiet blikt vanaf vandaag terug op 2020 met gezichten die de nieuwsuitzendingen mee kleur gaven. Hoe hebben Wout van Aert, Zeger Van Noten en Black Mamba 2020 beleefd? Welke nieuwsverhalen hebben Marc Van Ranst, Pommelien en Maksim van #LikeMe geraakt, geschokt of ontroerd? En welke dromen koesteren Alexander De Croo, Celine Dept en Michiel Callebaut voor 2021? Ze vertellen het zelf in het Karrewiet Jaaroverzicht 2020.

2020 was anders dan anders. Daarom hebben we voor ons jaaroverzicht ook gekozen voor een andere aanpak Met 10 gezichten die 2020 bepaald hebben, ons geraakt hebben of ons doen lachen hebben in dit bijzondere jaar.
Jelle Mels, Amber Janssens en Mariam El Mandoudi, Karrewiet-ankers

Overzicht afleveringen:
21/12: #LikeMe-acteurs Pommelien en Maksim
22/12: Dylan (uit de Karrewiet-reportage over kwetsbare gezinnen)
23/12: Marc Van Ranst
24/12: Black Mamba
25/12: Wout van Aert
28/12: Alexander De Croo
29/12: Abel (uit de Karrewiet-reportage waarin hij samen met zijn papa van Mexico naar Canada stapt)
30/12: Sofie Van Wing (hoofdverpleegster Sint-Trudo Ziekenhuis)
31/1: Zeger Van Noten
1/1: Celine Dept en Michiel Callebaut

Karrewiet Jaaroverzicht 2020: Elke weekdag in de kerstvakantie tijdens Karrewiet omstreeks 17.55 uur op Ketnet, VRT NU, Ketnet.be, de Ketnet-app en het YouTube-kanaal Karrewiet van Ketnet.


› Gepubliceerd maandag 21 december 2020 om 10:07 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2021
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook