Sterrennieuws
Internet | Vlaanderen

› BlitZ maakt jaaroverzicht en zoekt mooie verhalen van kinderen

2020 was voor iedereen een heel apart jaar. Pieterjan en Jens van het kidspopduo BlitZ bleven tijdens de lockdown echter niet stilzitten.

Afgelopen Sinterklaas periode organiseerden ze elke woensdagnamiddag een Sinterklaas livestream die zorgde voor heel wat interactie met de fans. Met de kerstvakantie in zicht willen de jongens opnieuw iets leuks doen!

Met de 'BlitZ terugflitz show' gaan ze samen met de kinderen op zoek naar mooie momenten uit 2020! "Het wordt een uniek jaaroverzicht met mooie verhalen en dingen die de kinderen hebben meegemaakt", aldus BlitZ.

Hiervoor doen de jongens nog een grote oproep: "Heb je zelf iets leuks meegemaakt dit jaar? Of iemand geholpen? Of een speciaal verhaal dat je wilt delen? Laat het dan weten via www.blitzonline.be/2020 en wie weet videobellen we je op of komen we je coronaproof een bezoekje brengen!".

De livestream van de 'BlitZ terugflitz show' zal op woensdagnamiddag 30 december worden uitgezonden via het YouTube kanaal van BlitZ (@blitz4kidz).


› Gepubliceerd zaterdag 19 december 2020 om 07:41 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2021
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook