Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen

› Multi-platina award voor jubilerende Laura Lynn

Het nummer 'Je Hebt Mij 1000 Maal Belogen' werd in 2005 de start voor de succesvolle zangcarriere van Laura Lynn. Het lied is inmiddels een echte Vlaamse klassieker en werd inmiddels ruim 250,000 keer verkocht. Top Act/Universal Music Belgium hielden er dan ook aan om Laura, die dit jaar 15 jaar carrière viert, afgelopen vrijdag in de bloemetjes te zetten met een uitzonderlijke multi-platina award.

Naar aanleiding van het feestjaar bracht Laura onlangs een volledig nieuwe versie van 'Je Hebt Me 1000 Maal Belogen' uit, dit in een knappe, eigentijdse productie van Gene Thomas.

Laura Lynn is de voorbije jaren uitgegroeid tot de schlagerkonigin van Vlaanderen. Maar ook met Nederlandstalige countrymuziek is zij succesvol. Haar album 'Country' haalde in 2018 de 1ste plaats van de Ultratop Albumcharts. De opvolger "Country 2" werd top 10 en staat nog steeds in de Ultratop charts genoteerd.

Laura is 1 van de gasten in 'De Loftrompetten' tv-show, die op 31/12 vanaf 21u op MENT TV zal worden uitgezonden. Daar brengt zij de 2020 versie van 'Je Hebt Me 1000 Maal Belogen' en haar nieuwe single 'Country Girl' in premiere.

Een gratis livestream is er op zaterdag 19 december van Lindsay. De Oost-Vlaamse zangeres nam vorige week nog een spraakmakend duet op met Die Verdammte Spielerei in het kader van het nieuwjaarsprogramma 'Denderleeuw Klinkt'. Tijdens haar stream van zaterdag trakteert Lindsay haar fans op haar grootste hits, maar ook enkele verrassende gasten. Hou haar Facebookpagina in de gaten voor meer info!


› Gepubliceerd maandag 14 december 2020 om 18:02 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2021
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook