Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen

› Sean Dhondt lanceert single See You Again (uit Liefde Voor Muziek)

Gisteravond werd op VTM een speciale uitzending van 'Liefde voor Muziek' uitgezonden die volledig in het teken van Rode Neuzen Dag (de goeddoelactie van VTM, Q-music, HLN en Belfius) stond. Het werd een wat atypische uitzending waarin de kandidaten van de recentste editie voor 1 keer geen hits van mekaar zongen. Het waren echter 7 jongeren die de playlist van deze speciale uitzending bepaalden.

In de uitzending zong elke artiest speciaal voor 1 jongere een nummer dat voor hem/haar een speciale betekenis heeft. Want muziek is niet alleen de rode draad van Liefde voor Muziek, maar ook van Rode Neuzen Dag 2020 - omdat muziek helpt. De 7 jongeren zijn tussen 18 en 21 jaar en hebben elk een opmerkelijk parcours op sociaal, fysiek of mentaal vlak.

Zo leert Sean Dhondt de 20-jarige transgender Jonas uit Deurne kennen. Sean zingt voor hem het nummer See You Again van Charlie Puth. Een liedje met een bijzonder emotionele betekenis voor Jonas. "Mijn beste vriend heeft ook de transitie van vrouw naar man gemaakt, net als ik. Voor hem werd het teveel en hij is uit het leven gestapt. 'See you again' is gespeeld op zijn begrafenis en betekent heel veel voor mij."

"SEEYOU AGAIN (uit Liefde Voor Muziek)"van SEAN DHONDT is nu beschikbaar als digitale download en via de courante streamingkanalen.


› Gepubliceerd zaterdag 14 november 2020 om 10:54 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2021
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook