Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Will Tura bevestigt extra concerten in Antwerpen, Gent, Hasselt en Oostende

Zowat een jaar geleden kondigde Will Tura een Ronde van Vlaanderen aan, met een reeks concerten in het voorjaar van 2020. De coronacrisis besliste er anders over en de voorjaarsconcerten werden uitgesteld naar het najaar.

Inmiddels beschikt de Sportpaleis Group voor haar drie theaters (Stadsschouwburg Antwerpen, Ethias Theater Hasselt en Capitole Gent) over een goedkeuring om er telkens ongeveer 70 procent van de totale bezoekerscapaciteit in veilige omstandigheden te mogen ontvangen. En ook het Kursaal in Oostende is in blijde verwachting van een gelijkaardige goedkeuring. Er wordt hierbij uiteraard rekening gehouden met de geldende normen in termen van social distancing, verplicht mondmasker, hygiene, zitplaatsen per bubbel, eenrichtingsverkeer, ...

Dit zijn omstandigheden waarbinnen Will Tura maar al te graag wil concerteren: hij staat te trappelen van ongeduld om eindelijk opnieuw het podium op te kunnen stappen en, samen met zijn band, het beste van zichzelf te geven. En hetzelfde geldt voor de ticketkopers: uit een onderzoek van Tele Ticket Service blijkt ook het publiek klaar te zijn om, binnen de veiligheidsbeperkingen, dit concert te beleven.

Gezien de te respecteren social distancing worden de bezoekers verdeeld over twee voorstellingen. Tickethouders worden hierover persoonlijk verwittigd. Er worden bijgevolg extra voorstellingen georganiseerd waarbij dan telkens, zowel voor de originele als voor de bijkomende datum, extra plaatsen worden aangeboden.

Omwille van het kleinere formaat van de zaal, was deze benadering helaas niet haalbaar voor het geplande concert in CC Zwaneberg in Heist-op-den-Berg. De fans van dit concert zal worden aangeboden om een concert in Antwerpen bij te wonen.

De tournee wordt dus uitgebreid van vijf naar acht concerten. Een uitdaging die het 80 jaar jonge veulen Will Tura met vertrouwen aangaat!

Van zodra administratief alles in orde gebracht is, zullen de nog beschikbare tickets te koop worden aangeboden. Mensen die zich op de wachtlijst zetten, krijgen hierbij voorrang.

De Sportpaleis Group is blij dat ze de deuren van haar theaters opnieuw kan openen, Will Tura en zijn band zijn blij dat ze eindelijk terug kunnen concerteren en wij zijn er van overtuigd als organisator dat het publiek blij is dat het eindelijk nog eens een onbezorgde, ontspannende concertavond kan beleven!

Will Tura: Ronde Van Vlaanderen


Dinsdag 27 oktober: CC Zwaneberg Heist-op-den-Berg - omzetting naar Antwerpen
Vrijdag 6 nov: Ethias Theater Hasselt
Vrijdag 13 nov: Stadsschouwburg Antwerpen - extra
Vrijdag 20 nov: Stadsschouwburg Antwerpen
Zaterdag 28 nov: Capitole Gent
Zaterdag 5 dec: Capitole Gent - extra
Vrijdag 11 dec: Ethias Theater Hasselt - extra
Donderdag 17 dec: Kursaal Oostende
Zaterdag 27 dec: Kursaal Oostende - extra

Ticketinfo: www.teleticketservice.com


› Gepubliceerd dinsdag 6 oktober 2020 om 13:23 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook