Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Alex Agnew dan toch in Antwerpen, Gent en Hasselt - bijkomende voorstellingen beschikbaar

Vorige week kondigde Alex Agnew aan dat hij - in afwachting van alternatieve en/of corona-veilige oplossingen - voorstellingen heeft moeten annuleren in kleinere theaters en culturele centra. Maar er is goed nieuws voor wie hem toch aan het werk wil zien dit najaar.

Sportpaleis Group beschikt inmiddels voor haar drie theaters over de goedkeuring om er telkens ongeveer 70 procent van de totale bezoekerscapaciteit in veilige omstandigheden te mogen ontvangen. Er wordt hierbij uiteraard rekening gehouden met de geldende normen in termen van social distancing, verplicht mondmasker, hygiene, zitplaatsen per bubbel, eenrichtingsverkeer enzovoort. De geplande shows van Alex Agnew in Stadsschouwburg Antwerpen, Ethias Theater Hasselt en Capitole Gent kunnen daarom wel plaatsvinden.

Om de social distancing te respecteren, worden de bezoekers met tickets voor een uitverkochte voorstelling verdeeld over twee voorstellingen. Er worden bijgevolg extra voorstellingen georganiseerd waarvoor dan telkens ook extra plaatsen worden aangeboden.

De laatste tickets zijn beschikbaar:
in Stadsschouwburg Antwerpen op woensdag 28 en donderdag 29 oktober
in Capitole Gent op woensdag 2 en donderdag 3 december
in Ethias Theater Hasselt op vrijdag 4, zaterdag 5 en zaterdag 12 december
Hierna zal deze voorstelling in haar huidige vorm niet meer live te zien zijn.

Sportpaleis Group is trouwens blij dat ze de deuren van haar theaters opnieuw kan openen en we zijn er van overtuigd dat ook de bezoeker blij zal zijn eindelijk nog eens een onbezorgde, ontspannende comedy avond te beleven. En Alex Agnew? "Ik heb een podium nodig! To keep my sanity" (HLN 2/10/20).

Praktische informatie:
Alle shows starten om 20 uur. Tickets kosten 40 en 45 euro en kunnen online gereserveerd worden via www.teleticketservice.com.


› Gepubliceerd woensdag 7 oktober 2020 om 12:20 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Evenement

maandag 9 november 2020 om 18:38 uur

› OneRepublic op 18 oktober 2021 in Vorst Nationaal

donderdag 27 augustus 2020 om 17:48 uur

› deSingel ontvangt bezoekers coronaproof


Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook