Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› Streamz lanceert op maandag 14 september

Maandag is het zover: Streamz, het nieuwe en lokale streamingplatform van DGP Media en Telenet lanceert officieel op 14 september.

Vorige week werden de eerste titels van de nieuwe streamingdienst reeds bekendgemaakt. Jezelf abonneren op Streamz kan vanaf nu maandagochtend op streamz.be of via de Telenet website en TV-shop. Huidige Play klanten worden automatisch Streamz abonnee, en krijgen toegang tot het nieuwe Streamz aanbod in hun TV-theek.

Vanaf dat moment kan je als Streamz-abonnee kijken naar vijf splinternieuwe Vlaamse producties: VTM-reeksen 'De Bende van Jan de Lichte' & politieserie 'Fair Trade', Streamz Originals 'Cold Courage' & 'Baantjer', en de Een-reeks 'Black-Out'.
Ook nieuw op Streamz deze maandag is 'Love Life', waarin 'Pitch Perfect' ster Anna Kendrick op zoek gaat naar de ware liefde als de klungelige Darby. Liever wat meer spanning? Vanaf dinsdag 15 september kan je de nieuwe HBO-reeks 'The Third Day' bingen, waarin Jude Law terecht komt op een mysterieus, geisoleerd eiland waar hij geconfronteerd wordt met zijn eigen verleden.

Er zal meteen een grote catalogus beschikbaar zijn met internationale titels van o.a. HBO zoals 'The Sopranos', 'Game of Thrones', 'Sex and the City' en 'Big Little Lies' maar ook met lokale fictie van DPG Media, SBS en VRT zoals 'Safety First', 'Studio Tarara', 'De Luizenmoeder', 'Callboys', 'Gent West', 'Geub’, 'Over Water' en 'FC De Kampioenen'.

Voor €11,95 per maand kunnen abonnees met vijf individuele profielen op vier schermen tegelijkertijd kijken. Bovendien is Streamz compatibel op alle toestellen (smartphone, tablet, laptop, smart tv, chromecast en Apple TV). Naast Streamz is er Streamz+ voor de cinefiele kijker: bovenop de content van Streamz komt hier een grote filmcatalogus bij van maar liefst 300 extra recente films verschijnen per jaar op het platform. Zo zullen in de loop van september onder andere kaskrakers als 'Jumanji: The Next Level', 'Harriet', '1917' en 'Les Misérables' te zien zijn. Streamz+ kost maandelijks €19,95.

De nieuwe titels van Streamz kan je op onze premierepagina's vinden. Dit overzicht wordt in de toekomst regelmatig aangevuld en aangepast. Foto's van de reeksen zijn te vinden op onze beeldenbank.


› Gepubliceerd zaterdag 12 september 2020 om 08:37 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2021
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook