Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› De Actrice op 2, 3 en 4 oktober in Fakkeltheater Antwerpen

Loge 10 Theaterproducties is klaar voor het nieuwe seizoen. Een eerste productie wordt De Actrice op 2, 3 en 4 oktober in de Rode Zaal van het Fakkeltheater. In de hoofdrollen zien we Myriam Bronzwaar en Erik Goris.

Synopsis

Een beroemde toneeldiva neemt afscheid van haar publiek met een laatste voorstelling van 'De Kersentuin'. Plots staat haar ex-man in de kleedkamer om haar een laatste keer aan het werk te zien voor ze met haar nieuwe minnaar naar Zwitserland vertrekt.

Drama en komedie botsen wanneer de ex-geliefden afscheid nemen, hun oude liefde verklaren, samen brullen van het lachen en mekaar in de haren vliegen. Peter Quilter is erin geslaagd om, met zijn vlotte pen, prachtige dialogen te vormen waarin het theaterleven heel raak wordt weergegeven.

Een romantische komedie pur sang. Het werd reeds met veel succes gespeeld in Brazilie, Duitsland, Bulgarije en Groot-Brittannie.

Credits:

Regie: BRUNO VAN HEYSTRAETEN
Auteur: PETER QUILTER
Cast: MYRIAM BRONZWAAR & ERIK GORIS

Info en tickets:

https://fakkeltheater.be/voorstelling/de-actrice

Rode Zaal, Fakkeltheater Antwerpen op 2, 3 of 4 oktober met max. 160 personen.


› Gepubliceerd zondag 30 augustus 2020 om 15:46 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2021
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook