Sterrennieuws
Film | Vlaanderen

› Film Bruised ook geselecteerd voor festival van Toronto

The Searchers onthult vandaag dat met 'Bruised' een tweede film uit de line-up geselecteerd is voor het filmfestival van Toronto. De film is het regiedebuut van Oscarwinnares Halle Berry, die ook de hoofdrol vertolkt. Eerder werd 'I Care A Lot' toegevoegd aan de Officiële Selectie. Het filmfestival van Toronto vindt plaats van 10 tot en met 19 september.

SYNOPSIS

Jackie "Justice", een aan lager wal geraakte MMA-vechtster, is gefaald in het enige waar ze ooit in heeft uitgeblonken, namelijk vechten. Wanneer de 6-jarige Manny, de zoon die ze jaren geleden heeft verlaten, opeens voor haar deur staat, is het tijd voor Jackie om haar demonen te overwinnen. Ze moet het opnemen tegen de rijzende ster van de MMA-wereld én vechten om de moeder te worden die haar zoon verdient.

'Bruised' met Halle Berry (tevens ook regisseur van de film), Shamier Anderson, Adan Canto en Sheila Atim, zal in september 2020 in wereldpremiere gaan op het Toronto International Film Festival.


› Gepubliceerd maandag 31 augustus 2020 om 10:22 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2022
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook