Sterrennieuws
Televisie | Nederland

› Staande ovatie voor Baba Yega bij Holland's Got Talent

Het dansfenomeen Baba Yega gaat door naar de halve finale van Holland's Got Talent. De groep wist tijdens de eerste auditieronde een verpletterende indruk achter te laten en kreeg zelfs een staande ovatie van het publiek en de jury, bestaande uit Ali B, Angela Groothuizen, Chantal Janzen en Paul de Leeuw. Met een speciaal voor het tv-programma ontwikkelde dansact en door de gedaante aan te nemen van een mini Baba, wist Baba Yega de jury omver te blazen.

De 'Got Talent' show is niet geheel onbekend voor Baba Yega. Eerder won de groep de talentenjacht 'Belgium's Got Talent' en later werd de groep gevraagd deel te nemen aan de Chinese editie van de show genaamd 'World's Got Talent'. Onder de vleugels van Studio 100 groeide Baba Yega verder in Nederland. Zo heeft de mysterieuze groep eerder dit jaar hun single 'Baba United' uitgebracht en werd er een bijzondere bijbehorende videoclip opgenomen in Rotterdam.

Het nieuwe seizoen van Holland's Got Talent is in Nederland vanaf zaterdag 29 augustus wekelijks om 20:00 uur te zien op RTL 4.


› Gepubliceerd zondag 30 augustus 2020 om 14:28 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2021
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook