Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Voor het eerst in 35 jaar geen Night of the Proms

Sinds 1985 staat Night of the Proms onafgebroken op het programma van de grootste concertzaal in Belgie. Want ook na 35 jaar vult het unieke concept van klassiek en pop nog steeds volle Sportpaleizen. Maar dit jaar zal Night of the Proms voor het eerst niet kunnen doorgaan. Ook de volledige tour in Duitsland en Luxemburg wordt met 1 jaar uitgesteld.

"We hebben lang gehoopt, maar eigenlijk moesten we nu de knoop doorhakken van iets dat we al weken aanvoelden met ons verstand, maar waar ons hart nog niet klaar voor was. Na onze zomerse Proms in Koksijde moeten we ook Night of the Proms in Antwerpen met een jaartje uitstellen. We waren klaar om onze line-up bekend te maken en de ticketverkoop liep als een trein. Maar de veiligheid van het publiek, onze artiesten en crew gaat voor alles. En voor een halflege zaal spelen vanwege de strikte maatregelen ziet niemand zitten," aldus Jan Vereecke, CEO van organisator PSE Belgium en founding father van NotP.

Tickets die reeds aangekocht werden voor november 2020 worden automatisch overgeplaatst naar de nieuwe data in 2021: vrijdag 19 en zaterdag 20 november. Alle ticketkopers worden vandaag via Tele Ticket Service op de hoogte gebracht. Voor meer informatie: www.notp.com.

NIGHT OF THE PROMS IN 2021

- 29 juli & 30 juli - Kerkplein Koksijde (Summer Edition) Met oa. Ozark Henry, Stan Van Samang, Bart Peeters en John Miles. Meer namen worden binnenkort bekendgemaakt.
- 19 november & 20 november - Sportpaleis Antwerpen - Eerste namen worden in het najaar van 2020 bekendgemaakt.
Info & tickets: www.notp.com/belgie


› Gepubliceerd maandag 10 augustus 2020 om 08:15 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2021
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook