Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› Viktor Verhulst biedt ons nu al inkijk in de gloednieuwe Love Island villa

Welkom in de liefdesvilla van Love Island!In Gran Canaria geldt momenteel Code Oranje, maar VIJF heeft vanaf maandag maar één doel: de villa snel liefdesrood laten kleuren. Maandag gaat het nieuwe seizoen van Love Island eindelijk van start, maar Viktor en Holly Mae nemen ons nu al mee op rondleiding in de luxueuze villa waar onze singles zullen vertoeven.

In deze majestueuze Spaanse villa zullen Lisa, Axel, Mattheüs, Josephine-Charlotte, Giuliano, Raphaëlla, Imen, Mert, Joan en Remco de komende zes weken op zoek gaan naar hun ware liefde. Een gigantisch zwembad, een fitnessruimte en een indrukwekkende buitenkeuken brengen de Islanders alvast in de juiste sfeer om de liefde te laten zegevieren.

En uiteraard wordt dit jaar ook gezorgd voor gezellige plekjes waar de Islanders 1-op-1 met elkaar kunnen praten. Maar, uiteraard, is er weer maar 1 slaapkamer voor alle Islanders.

Naast een nieuwe villa zullen er nieuwe challenges gespeeld worden en hebben we met Love Island: Aftersun op zaterdag een wekelijkse recap met exclusieve content rondom onze Islanders. En wie weet heeft Love Island dit seizoen nog een grote plottwist in petto…

Geniet vanaf maandag van je dagelijkse portie Love Island!

Love Island, elke dag op VIJF om 20u35.


› Gepubliceerd zaterdag 29 augustus 2020 om 12:41 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2021
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook