Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen

› Cleymans & Van Geel herlanceren hun debuutalbum met extra songs en nu ook als 2LP vinyl

In april 2020 lanceerden 2 Vlaamse entertainment fenomenen, Jelle Cleymans en Jonas Van Geel, een eigen album. Een plaat met eigen geschreven nummers, die na de lancering een mooie nummer 1 positie behaalde in de albumcharts van Ultratop. De jeugddroom van Jelle en Jonas was meteen vervuld. De muziek van Jonas en Jelle werd zeer hartelijk ontvangen door alle Vlaamse media en radiozenders, inmiddels zijn ze er niet meer weg te denken. De singles 'Aan De Liefde Ten Onder' en 'Tijgers' kregen lovende kritieken en openden nieuwe deuren van het Vlaamse muzieklandschap.

Door het grote succes besloten de boezemvrienden, speciaal voor de fans, hun album te herlanceren met enkele covers uit sessies van Q-Music. Zo werd er aan de tracklisting van het nieuwe album natuurlijk de single 'Senorita' toegevoegd, alsook ook de covers die ze maakten van '10.000 hours' van Dan + Shay & Justin Bieber en 'Someone You Loved' van Louis Capaldi.

De gloednieuwe fan-editie van het nieuwe album is vanaf nu ook zelfs verkrijgbaar op een mooie dubbel vinyl, een echt pronkstuk voor de fans van Cleymans & Van Geel. 'Cleymans & Van Geel', het vernieuwde debuutalbum is vanaf vrijdag 28 augustus overal verkrijgbaar.


› Gepubliceerd vrijdag 28 augustus 2020 om 17:22 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2021
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook