Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Nieuwe intimistische voorstelling in de maak: Dancing a Prayer

Na de succesvolle producties Staging Reality met Hans Op De Beeck, Black Swan, Soletude met Jef Neve, Pi, De Stervende Zwaan, Hallelujah en The 2 Fridas moet cie M.E.S.S. jammer genoeg de productie Bach&Brel annuleren wegens de corona maatregelen.

Alternatief beschikbaar

"We hebben geen andere keue dan terug kleine producties te maken (solo en duet) en meermaals voor een kleiner publiek (ts 30-50) te spelen. Na lang brainstormen is 'Dancing a Prayer' ontstaan. Een intimistische solo (Elles Grzybek) en vervolgens duet (Elles Grzybek en Michael Lazic) voorstelling muzikaal live begeleid door Kris Dane en Michael Lazic.
De eerste twee voorstellingen plannen we openlucht op een unieke locatie te midden van bomen, vogels en paarden!", klinkt het bij het gezelschap.

Dancing a Prayer is een reactie tegen de huidige coronacrisis die ons allen treft. De vereenzaming en de inperking van onze vrijheden zijn nog nooit zo precair geworden. De paniek slaat overal om ons heen, als opgejaagd wild berispen we elkaar ongewild, vermijden we elkaar noodzakelijk en hakken we in elkaars meningen onvermoeid hard toe. Dancing a Prayer is een verzuchting naar vrijheid, naar eenvoud, naar terug tot de essentie te komen waar we terug kunnen verdwalen in rust en kalmte.

Info en tickets

2 locaties op verschillende data:
- 3 en 10 oktober openlucht op het prachtig domein in Luik-Neupre
- En elke donderdag tussen 15-10 en 17-12 in theater de Nieuwe Vrede te Berchem

Voor meer info zie: http://www.ciemess.be/nl_dancing-a-paryer/


› Gepubliceerd dinsdag 18 augustus 2020 om 12:15 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2021
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook