Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen / Nederland

› Meer Nederlanders wagen hun muzikale kans in ons land: Brian More lanceert hier zijn nummer In de nacht

Met Brian More hebben onze noorderburen er weer een knuffelbeer bijgekregen, want met zijn debuutsingle 'In de nacht' scoort de 28-jarige Zoetermeerse zanger, die in het dagelijkse leven werkzaam is als leerkracht in het speciaal onderwijs te Eindhoven, een opvallende hit. Met bijna 35.000 YouTube-views, een massa airplay op de landelijke radiozenders en een plek in de top 25 van Sterren.nl, heeft In de nacht sterke argumenten om het dadelijk ook waar te maken in Vlaanderen.

"Het nummer beschrijft perfect het gevoel wanneer je eens wil ontsnappen aan de drukte en de realiteit van de dag. Naast de herkenbaarheid, is de tekst inderdaad ook erg actueel. In de nacht vinden we vaak de rust en ontspanning die we met elkaar zoeken. Toen ik het nummer de eerste keer zong, werd er in mijn omgeving meteen enthousiast gereageerd. Velen herkennen zich in de tekst, maar ook het charmante, danbare karakter van de Nederlandstalige popsong spreekt de mensen aan. Het is een liedje dat in je hoofd gaat zitten als je het een keer hebt gehoord. Ik weet dat Vlamingen meer nog dan de Nederlanders houden van liedjesteksten. Net omdat er zoveel positieve reacties kwamen uit Vlaanderen, heb ik met mijn management en platenfirma besloten het ook bij jullie uit te brengen en actief te gaan promoten. Vanaf begin augustus draait mijn clip volop op Ment en daar ben ik nu al ontzettend blij mee."

Met een mix van Engelstalige en Nederlandstalige covers bouwde Brian de voorbije jaren een sterke podiumreputatie op, maar toch is hij blij dat hij nu ook de kans krijgt om uit te pakken met eigen muziek. "In de nacht past perfect in de setlijst. Men zegt wel eens dat ik de man ben van de energieke optredens, met een rauw randje. Voor mij is het inderdaad maar een kleine stap van een gevoelige ballade naar krachtige rocknummers of moderne pop-dance, waar In de nacht perfect in past. We hebben al ideen voor een opvolger, maar eerst focussen we ons op deze single."

Brian More zijn debuutsingle In de nacht is op het Berk Music-label verschenen en is nu overal digitaal beschikbaar.


› Gepubliceerd maandag 3 augustus 2020 om 18:53 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2021
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook