Sterrennieuws
Festival | Vlaanderen

› Gorillaz, Twenty One Pilots, Royal Blood, alt-J, Pixies, Jamie xx en meer op de affiche van Rock Werchter 2021

Een uitzonderlijk Rock Werchter weekend is voorbij. Waren er niet bij: een kleine 100 artiesten en hun crew, 4x 88.000 bezoekers, duizenden vrijwilligers. Geen camping, geen feestjes. Wel: een uitgebreid en zeer gesmaakt online programma, de eerste concerten in de zomerbar, de Rock Werchter for Live2020 TV show. Festivalgangers deelden massaal hun mooiste herinneringen via sociale media. Rock Werchter was er niet en toch heel hard wel. De zomerbarconcerten gaan nog door tot het einde van juli. De opbrengsten van deze concerten en de nu via de webshop verkrijgbare merchandise collectie worden aan LIVE2020, het solidariteitsfonds van en voor de livemuzieksector, geschonken.

We kijken vooruit. Op naar 2021. Dan is Rock Werchter er weer in volle vorm. Van donderdag 1 tot zondag 4 juli zal dat zijn. Een eerste reeks namen kan aangekondigd worden. Een aantal artiesten van 2020 nemen we mee naar 2021. Al bevestigd zijn: Twenty One Pilots, Pixies, The Lumineers, Thom Yorke Tomorrow's Modern Boxes, Rag'n'Bone Man, The Streets, Cigarettes After Sex, Miles Kane, Fontaines D.C., GoGo Penguin, Cavetown, Big Thief, Girl In Red, Black Pumas en The Dead South. Die gaan in de mix met gloednieuwe namen voor 2021: Gorillaz, alt-J, Jamie xx, Royal Blood, Nothing But Thieves en Boy Pablo. 21 voor 21. Meer namen volgen binnenkort.

Tickets voor Rock Werchter 2021 zijn te koop vanaf vrijdag 10 juli om 10u via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be. Ticketprijzen blijven wat ze voor de editie 2020 waren. Alle tickethouders worden deze week persoonlijk gecontacteerd door Ticketmaster. Zij kunnen hun bestelling van 2020 ineens overboeken naar 2021 of opteren om de bestelling om te zetten in krediet. Dat kan vrij besteed worden aan festivals georganiseerd in het Festivalpark in Werchter in 2021 en 2022.

Weet meer over Rock Werchter via rockwerchter.be.
Weet meer over Live2020 via live2020.be.

OVER ROCK WERCHTER

Vier dagen, vier podia. De grootste headliners, jonge wolven, felle rockers, straffe singer-songwriters, verse ontdekkingen, de vetste beats. Rock Werchter programmeert met grote overtuiging over alle genres heen. Het grootste muziekfestival van België vindt in 2021 plaats van donderdag 1 juli tot en met zondag 4 juli. Rock Werchter is een unieke belevenis. De line-up is steeds van wereldklasse. De omstandigheden uitmuntend. Het festivalgevoel omnipresent. Rock Werchter is een meermaals bekroonde, internationale topper. Het festival staat met stip in de agenda van elke muziekliefhebber.


› Gepubliceerd maandag 6 juli 2020 om 11:24 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2021
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook