Sterrennieuws
Festival | Vlaanderen

› Rock Werchter for Live2020 Zomerbar goes comedy

De terugkeer van de live muziek in de zomerbar wordt heel hard gesmaakt. De ticketverkoop van deze unieke concertreeks loopt als een trein. Net werd een extra concert van Equal Idiots aangekondigd. Zij dubbelen op vrijdag 17 juli. En ook vandaag worden er 2 comedy nights toegevoegd aan het programma. Op woensdag 15 juli staat William Boeva in de zomerbar. Met in zijn zog Jasper Posson en Amelie Albrecht. Op woensdag 22 juli is het podium voor Xander De Rycke. Hij brengt Jade Mintjens mee naar Werchter. De ticketverkoop voor zowel beide comedy avonden als het concert van Equal Idiots start op donderdag 9 juli om 10u.

Dat het fijn vertoeven is in de Rock Werchter for Live2020 Zomerbar. Het is anders, het is wennen. Het is coronaproof. 400 concertgangers in kleine bubbels rond tafels van vier, op ruime afstand van anderen. Het drukt de pret niet. Het is sfeervol. Gelukkige gezichten alom. De opbrengsten van de zomerbarconcerten en diverse andere initiatieven worden door Rock Werchter aan LIVE2020, het solidariteitsfonds van en voor de livemuzieksector, geschonken.

Per show zijn er slechts 400 tickets beschikbaar. Gezien bezoekers aan tafeltjes van vier dienen plaats te nemen, worden de tickets uitsluitend in pakket (4 tickets + parking ticket) aangeboden. Tickets voor de net aangekondigde show zijn verkrijgbaar vanaf donderdag 9 juli om 10u​ via ticketmaster.be en proximusgoformusic.be.

Weet meer over Rock Werchter via rockwerchter.be.
Weet meer over Live2020 via live2020.be.


› Gepubliceerd dinsdag 7 juli 2020 om 12:22 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2021
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook