Sterrennieuws
Festival | Vlaanderen

› Rock Werchter for Live2020 Zomerbar: extra concert Arno op 24 juli

De concertreeks in de Rock Werchter for Live2020 Zomerbar wordt gesmaakt. Coronaproof genieten de bezoekers er van geweldige concerten. Het is anders, het is wennen. Vierhonderd concertgangers per show, in bubbels rond tafels, op ruime afstand van anderen. Het drukt de pret niet. Het is sfeervol. Het is fijn vertoeven in de zomerbar.

De concertreeks die op 26 juli afsluit, wordt met nog een show uitgebreid. Arno doet er nog een vierde bij op vrijdag 24 juli om 15u30! De concerten van Arno op dinsdag 21 juli (15u30 en 20u30) en vrijdag 24 juli om 20u30 waren in geen tijd uitverkocht. Tickets voor het extra concert zijn vanaf morgen om 10u te koop via ticketmaster.be en proximusgoformusic.be.

Tickets voor de zomerbarconcerten verkopen als zoete broodjes. Voor de middagconcerten van IBE (15/7), High Hi & Equal Idiots (17/7) en Stan Van Samang (20/7) zijn nog tickets beschikbaar. Ook voor de comedy night morgenavond met William Boeva, Amelie Albrecht en MC Jasper Posson kunnen nog kaartjes gekocht worden. Al de andere shows zijn uitverkocht. De opbrengsten van de zomerbarconcerten en diverse andere initiatieven worden door Rock Werchter aan LIVE2020, het solidariteitsfonds van en voor de livemuzieksector, geschonken.

Per show zijn er slechts 400 tickets beschikbaar. Gezien bezoekers aan tafeltjes van vier dienen plaats te nemen, worden de tickets uitsluitend in pakket (4 tickets + parkingticket) aangeboden. Tickets voor het net aangekondigde concert van Arno zijn verkrijgbaar vanaf morgen om 10u via ticketmaster.be en proximusgoformusic.be.

Weet meer over Rock Werchter via rockwerchter.be.
Weet meer over Live2020 via live2020.be.


› Gepubliceerd dinsdag 14 juli 2020 om 18:18 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2021
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook