Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen

› Debuutalbum The Wooden Faces nu ook beschikbaar op alle streamingsdienste

Het debuutalbum Flying The Wrong Way van The Wooden Faces is nu ook verkrijgbaar op alle streamingsdiensten. Op 15 mei verscheen het album als digitale download en op cassette. Vorige week kwam de band al met een videoclip in 'lockdown-stijl' voor 'Flowers of Regret'. Nu zijn alle songs dus ook online te horen.

The Wooden Faces maken een mix van R.E.M., Tom Petty en The Smiths. Het album telt elf songs. Gevoelige en stevige rocknummers wisselen elkaar af, waarin de loepzuivere zang elk nummer tot een compleet kunstwerk maakt. Flying The Wrong Way is tegelijkertijd op twee manieren opgenomen: digitaal en analoog. Dit om duidelijk te maken wat het verschil is. Deze samen vormen een unieke manier om muziek te vereeuwigen!

De analoge versie is alleen op cassette verkrijgbaar. Hierbij is de muziek opgenomen, gemixt en gemasterd met uitsluitend analoge apparatuur direct op de cassette. Deze cassette is bedoeld als uniek middel om de muziek te beluisteren. De digitale download is bewerkt, gemixt en gemasterd met behulp van geavanceerde technologie. En nu dus ook online te luisteren.


› Gepubliceerd dinsdag 14 juli 2020 om 11:48 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook