Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen

› Nieuwe single Willy Sommers heet Wij Horen Samen

De zomer van 2020 wordt, althans wat optreden betreft, een van de rustigste zomers van het afgelopen decennium voor de meeste artiesten. Ook Willy Sommers zal deze zomer veel minder op de planken staan en ook al vindt Willy dat enorm spijtig, het zorgt er tegelijkertijd voor dat er nu tijd vrijkomt voor andere zaken... de allereerste voorbereidingen voor een nieuw album bijvoorbeeld!

Deze zomer zal Willy zich samen met zijn productieteam o.l.v. Hans Francken bezighouden met songs te schrijven, songs te selecteren, demo's op te nemen en wie weet zelfs al een eerste echte opname te maken. De weg naar een nieuw album is een traject dat veel tijd en energie vergt, Willy maakt zich sterk dat hij daar deze zomer door de heersende Coronamaatregelen extra aandacht aan kan wijden... dat belooft dus voor het eindresultaat!

Maar voor het zover is stelt Willy ons graag nog zijn nieuwe zomersingle voor en dat wordt er nog eentje uit zijn huidige album "Sommers Of '69". De keuze viel op "Wij Horen Samen", een prachtige Nederlandstalige versie van "Happy Together" van The Turtles.

"WIJ HOREN SAMEN" van WILLY SOMMERS is vanaf vrijdag 19 juni verkrijgbaar als digitale download en via de courante streamingdiensten.


› Gepubliceerd donderdag 18 juni 2020 om 20:57 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2021
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook