Sterrennieuws
Radio | Vlaanderen

› Kevin Janssens vertelt Evi Hanssen bij Joe over zijn auto-ongeluk en jaloezie

In 'Het Heilig Huis Van Hanssen' bij Joe nodigt Evi Hanssen bekende Vlamingen uit om bij haar thuis te komen ontbijten. Vandaag, zaterdag 20 juni tussen 10u00 en 12u00, kwam Kevin Janssens langs. Naast een ontbijt, schotelde Evi hem ook de '10 Geboden' voor.

Kevin vertelde Evi voor het eerst over een zwaar auto-ongeluk dat hij eind februari heeft gehad en hoe dat gebeurde. "Ik kwam van Brussel op de A12 en het was aan het regenen. Ineens was er een hagelbui en ik zie de auto rechts voor mij remmen, dus ik rem ook en ik begon te schuiven richting twee bomen. Ik dacht toen echt: 'het is gedaan'. Terwijl ik overkop ging, zei ik tegen mezelf dat ik rustig moest blijven. En toen ik stilstond was er overal rook en er was niemand die stopte... En toen hoorde ik ineens: 'Hallo, meneer?'. Ik dacht dat dat God was en dat ik dood was. Maar blijkbaar als je airbags afgaan bellen ze je automatisch op. Ik had geen schram, ik had niks en ik heb me er een week schuldig over gevoeld dat ik niks had. Een paar jaar geleden is een van mijn beste vrienden gestorven, Marc Van Eeghem. En toen ik dat accident heb gehad dacht ik 'dat is de Marc die zegt dat ik nog maar efkes beneden moet blijven'."

Evi wou ook weten of Kevin een jaloers persoon is. "Mijn jaloezie heeft meer met mijn ambitie te maken. Het feit dat ik nu in het buitenland een aantal dingen kan doen, daar ben ik enorm dankbaar en blij over. Dat is 1 van mijn dromen van vroeger en ik wil daar nog verder ingaan. Ik gun iedereen dat. Het is tijdverspilling om er op een negatieve manier jaloers op te zijn. Ik heb mijn eigen weg die ik bewandel en er openen deuren voor mij waar ik enorm dankbaar voor ben." Al vertelt Kevin ook dat hij vroeger wel enorm jaloers was in de liefde: "Ik was bang dat er altijd iemand beter is, dat je niet goed genoeg bent en dat je de verwachtingen niet kan inlossen. Dat uit zich dan in onzekerheid en wantrouwen. Ik vind dat gezonde jaloezie wel moet kunnen, dat laat zien dat je iemand graag ziet maar je moet er wel met elkaar over kunnen praten. Humor doet dan ook heel veel. Als je dat met humor kan oplossen, dan is er veel lucht rond het onderwerp jaloezie."

'Ik dacht dat ik dood was':"Mijn jaloezie heeft meer met mijn ambitie te maken.":› Gepubliceerd zaterdag 20 juni 2020 om 12:38 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2021
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook