Sterrennieuws
Auditie | Vlaanderen

› Historalia zoekt zangtalent voor eerste Kerstmagie-album

Al voor het zede jaar op rij brengt Historalia Productions in de eindejaarsperiode historische kastelen tot leven met Vlaanderens meest betoverende theaterwandeling, Kerstmagie. De regie is in handen van Luc Stevens (Zoo of Life, alle Historalia producties, Gheelamania, de Grote Rappel, Petticoat). Kerstmagie is na 6 jaar uitgegroeid tot de gezinsuitstap van het najaar, die jaarlijks zo'n 40.000 toeschouwers weet te betoveren.

Naast de voorstellingen en een bijhorend kinderboek dat elke editie wordt uitgegeven, introduceert Kerstmagie dit jaar 'De Twinkelings zingen Kerstmagie'! Hiervoor zoeken we 5 kinderen tussen 8 en 15 jaar die samen een album zullen opnemen met 10 bekende kerstliedjes. De nummers zullen allemaal in een nieuw jasje gestoken worden én we zullen alles opnemen in een professionele studio. Daarnaast zal ons kersverse muziekgroepje ook af en toe het gezicht zijn voor promotionele doeleinden rond het evenement (persconferenties, première,…).

Omdat Kerstmagie een hart heeft voor kinderen en omdat de afgelopen maanden een moeilijke periode was voor iedereen actief in de gezondheidszorg en het wetenschappelijk onderzoek, wil Historalia graag een steentje bijdragen en deze sectoren ondersteunen. De winst van dit project schenkt Historalia integraal aan de UZA Foundation en in het bijzonder aan het onderzoek naar kinderkanker. Als bestuurslid van de UZA Foundation zet ook Lien Van de Kelder haar schouders onder dit project door aanwezig te zijn tijdens de audities.

Wil jij schitteren als één van de sterren van de Twinkelings? Schrijf je dan in voor de preselecties!
Ben je tussen 8 – 15 jaar oud?
Kan je goed zingen (eventueel in verschillende talen)?
Heb je zin om deel uit te maken van een uniek project in een gezellige, warme sfeer?
Droom je ervan om eens in een professionele studio te staan?

Dit is jouw kans! Vul het inschrijfformulier op https://twinkelings.kerstmagie.be/ in voor zondag 28 juni. Op 1 juli krijg je een seintje of je uitgenodigd bent voor de auditie op woensdag 8 juli in het Kasteel de Merode in Westerlo. Hiervoor zal je een opgelegd nummer moeten instuderen. De auditie zal doorgaan in aanwezigheid van de regisseur en zangcoach Lotte Stevens (afgestudeerd aan Fontys Hogeschool Tilburg afdeling musicaltheater en bekend van Hoodie (Flo) en musicalproducties zoals Evita, The Sound of Music, de Historalia musicalspektakels,...). Er zal die dag ook een televisieploeg langskomen om een gedeelte van de auditieronde te filmen.


› Gepubliceerd dinsdag 16 juni 2020 om 14:27 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Auditie

dinsdag 2 augustus 2016 om 17:34 uur

› Q2 zoekt avontuurlijke duo’s voor Peking Express

zondag 27 september 2015 om 10:13 uur

› Publiek gezocht voor Twee tot de Zesde Macht

donderdag 13 augustus 2015 om 14:09 uur

› Wie wordt Mister Gay Vlaanderen 2016?

zondag 5 april 2015 om 19:48 uur

› Auditie voor nieuwe fictie jeugdserie

vrijdag 9 januari 2015 om 15:00 uur

› Studio 100 zoekt m/j voor een gloednieuw tv-programma


Sterrennieuws © 2008 - 2021
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook