Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen

› Jeremie Vrielynck beleeft grote doorbraak met nieuwe single Alleen bij jou

Op 23 mei vierde Jeremie Vrielynck door omstandigheden nog zijn twintigste verjaardag in zeer beperkte kring en met de release van zijn nieuwe single 'Alleen bij jou'. Nu, 2 weken later, is niet alleen zijn persoonlijke bubbel wat groter geworden, maar beukte de catchy Nederlandstalige popsong van de talentvolle West-Vlaamse (Deerlijk) singer-songwriter ook al de poorten van de Top 20 van de Vlaamse Ultratop 50 open.

'Alleen bij jou' kan op steun en airplay rekenen op tal van radio- en tv-zenders, wordt enorm gesmaakt door het publiek en dat vertaalt zich deze week dan ook in een reuzensprong van nummer 35 naar nummer 18 in de Vlaamse Ultratop 50. Voor Jeremie, die in zijn tienerjaren al proefde van de showbizzwereld toen hij de mannelijke hoofdrol vertolkte in zowel de Ketnetmusical als -serie Kadanza (2015), Jonge Fons speelde in de zeer succesvolle spektakel-musical 14-18 (2014) en het twee seizoenen geleden tot de liveshows schopte van The Voice van Vlaanderen in 'Team Koen', lijkt deze single dan ook zijn grote doorbraak te worden in de muziekwereld. Een droom die zou uitkomen voor de prille twintiger, die ondanks het huidige succes en alle lof die hij momenteel oogst met 'Alleen bij jou', toch nuchter de voetjes op de grond houdt.

"Ik denk dat de ervaringen die ik opdeed vroeger, nu enorm van pas komt om de zaken te kunnen relativeren", zo zegt Jeremie Vrielynck. "Ik mocht al heel mooie dingen doen, maar leerde ook de keerzijde van de medaille kennen toen ik geconfronteerd werd met jaloezie en pestgedrag. Ik heb dat gelukkig een plaats kunnen geven en ook van me af kunnen schrijven in de single 'Mezelf zijn', en ben nu gewoon erg blij met de positieve reacties op mijn nieuwe single 'Alleen bij jou'.

Toen die vorige week al meteen binnenkwam op plaats 35 in de Vlaamse Ultratop, viel ik zowat van mijn stoel. Wanneer ik dan gisteren de hitlijst binnenkreeg en mijn naam niet meteen zag staan tussen plaats 50 en 25, dacht ik eerlijk gezegd dat ik er na een week al uit lag. Tot mijn grote verbazing, zag ik echter dat 'Alleen bij jou' was doorgestegen naar nummer 18. Ik kan het nog altijd niet geloven en kan alleen maar heel dankbaar zijn voor de steun van iedereen. Mijn droom om ooit van mijn muziek te kunnen leven, komt zo alvast een stapje dichterbij. Ik ga er alleszins keihard voor blijven werken!", besluit een gemotiveerde Jeremie.


› Gepubliceerd zaterdag 6 juni 2020 om 14:57 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2021
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook