Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen / Nederland

› Na Drank & drugs en Loterij gaan Lil Kleine en Ronnie Flex deze zomer voor Vandaan

Na hun gezamenlijke doorbraak met Drank & drugs (2015) is niet alleen de onvoorwaardelijke vriendschap tussen Lil Kleine en Ronnie Flex overeind gebleven, het duo blijft ook lekker samen muziek maken. Dat het werkt, bewezen ze 3 jaar geleden toen ze met Loterij (2017) een dikke hit scoorden. De succestrein van Lil Kleine is nooit tot stilstand gekomen, integendeel. Uit zijn recent verschenen album Jongen Van De Straat, inmiddels goed voor meer dan 100 miljoen streams en bekroond met meervoudig goud en platina, verschijnt er nu Vandaan, een lekker bouncy nummer dat snel in je hoofd blijft zitten.

Toen Jongen Van De Straat uitkwam stond Vandaan meteen al hoog in de streaminglijsten in de Lage Landen. Ook al zat hij met zijn vrouw en zoontje tijdens de lockdown vast in Dubai, het belette Lil Kleine niet om promotie te maken voor zijn nieuwste cd. Wist je dat hij in Nederland momenteel de artiest is die erin slaagde om het meeste albumstreams binnen de 24 uur te scoren?

Optreden

Ondertussen heeft Lil Kleine een manier gevonden om vanaf morgen tot en met zondag coronaproof en goedgekeurde optredens te verzorgen tijdens The Copacabana, een Dinner & Dance-evenement dat in de Amsterdamse Club Nova plaatsvindt. Elke avond krijgen 30 gasten de kans om te genieten van een 4-gangen dinner, drank en een optreden waarbij Lil Kleine de anderhalve meter afstandsregel garandeert. Reserveren is helaas niet meer mogelijk, want in een recordtempo waren alle plekken uitverkocht.

De altijd weer spraakmakende Lil Kleine domineert nog steeds de hitparades in de Lage Landen, die een perfecte weergave zijn van zijn populariteit. Met Vandaan kan de zomer nu echt beginnen en wees gerust dat je deze heerlijke schijf meteen toevoegt aan je playlist om hem vervolgens op auto-repeat af te spelen.


› Gepubliceerd woensdag 3 juni 2020 om 17:53 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2021
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook