Sterrennieuws
Festival | Vlaanderen

› Red de festivalzomer met Festihof

Fervente festivalgangers keken de afgelopen weken hulpeloos toe hoe het Coronavirus een streep trok door hun zomerplannen. Gelukkig zette de regering woensdag 3 juni het licht op groen voor kleine bijeenkomsten. Dat betekende meteen het startschot voor Festihof, een nieuw initiatief dat vanaf nu je eigen tuin voor 1 dag omtovert in een festivalweide met een affiche waarvoor je graag je kot was uitgekomen.

Hofleveranciers van dienst zijn Yannick van Royen en Yves Massignani, respectievelijk gekend als dj Jean Le Rouge (WECANDANCE, Laundry Day) en Hush Hefner (Pukkelpop, Rock Werchter, Tomorrowland), samen al meer dan 25 jaar professioneel actief in de evenementensector. "Toen het duidelijk werd dat er geen festivals mochten plaatsvinden, ontstond bij ons het idee om de festivals naar de mensen te brengen. Dankzij ons netwerk en onze ervaring kunnen we met Festihof iedereen een hoogwaardige festivalervaring bezorgen in eigen tuin. De klant kiest het thema, bepaalt de muzikale richting en stelt de gastenlijst samen, wij doen de rest."

"Festihof garandeert een totaalbeleving. We zorgen voor het artwork, het stagedesign en het boeken van de artiesten. Er wordt zelfs een gepersonaliseerd ticketsysteem voorzien waar enkel de gasten van jouw Festihofeditie terecht kunnen. Op de dag zelf voorzien ze ook alles van opbouw en afbraak, inclusief chill out zone koelinstallaties en volop drank en eten. We houden hierbij uiteraard rekening met de afmetingen en inrichting van de beschikbare oppervlakte. Festihof is er namelijk voor iedereen."

Covid 19

Dit initiatief is ontstaan in de nasleep van het Coronavirus dat de eventsector hard heeft getroffen. Met de ervaring van doorwinterde festivalorganisatoren, zet Festihof de veiligheid van de bezoekers steeds op de eerste plaats. Alle geldende voorzorgs- en veiligheidsmaatregelen zullen rigoureus worden nageleefd. Daarom wordt onder andere sterk ingezet op 100 procent recycleerbare bekers in plaats van herbruikbare bekers, worden er mondmaskers voorzien en zullen de installaties doorlopend gereinigd en ontsmet worden.

Dankzij Festihof kan je dus alsnog jouw festivalzomer redden in het comfort van je eigen tuin omringd door jouw vrienden en een frisse pint in de hand. Interesse? Vind meer informatie op festihof.be, en vraag vrijblijvend een voorstel op maat.


› Gepubliceerd donderdag 4 juni 2020 om 10:43 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2021
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook