Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Bomma van DJ Ward viert vandaag haar 90ste verjaardag

Net als voor velen, was het ook voor haar een opgave om de voorbije weken 'in haar kot' te blijven, maar gesteund door haar familie slaagde de kranige Irma Nulens uit Kortessem erin om gezond te blijven. Vandaag viert de inmiddels beroemde 'bomma van DJ Ward' haar 90ste verjaardag. Op vele grote party√Ę‚ā¨‚ĄĘs waar haar kleinzoon de voorbije jaren draaide, was de bomma van de partij.

"Vorig jaar was ik er al voor de vijfde keer bij in de Hasseltse Ethias Arena toen onze Ward voor 20.000 mensen draaide op 'I love the 90's'. En op Nieuwjaar ben ik zelfs tot 2u30 gebleven op de Champagneparty in de Limburghal. Ik geniet er altijd enorm van om te zien hoe hij de mensen aan het dansen krijgt." Irma zag hoe het coronavirus keihard toesloeg in de agenda van DJ Ward en hoe hij net als vele collega dj's voorlopig niet meer kan draaien. "Voor mij en zijn vader was het al van kindsbeen af duidelijk dat onze Ward iets met muziek zou gaan doen. Op jonge leeftijd kreeg hij van zijn vader zijn eerste discobar, nog in elkaar getimmerd met de hulp van zijn bompa, en je zag meteen dat het hem lag. Voor onze Ward is deejayen echt 'zijn leven'. Erg om te zien dat de massa-evenementen werden geannuleerd en dat hij net zoals vele anderen zijn passie nu niet kan uitoefenen", zegt Irma ge√ɬęmotioneerd.

"Mijn kleinzoon terug zien draaien voor een massa volk. Dat wil ik zeker nog opnieuw kunnen meemaken!"

"Da's mijn bomma", begint de Diepenbeekse dj het gesprek. "Ze is altijd bezorgd om anderen. Ongelofelijk hoe ze mij en ons allemaal steunt, want corona heeft het ons inderdaad niet gemakkelijk gemaakt. 'I Love The 90's The party in de Ethias Arena is weggevallen, net als Tomorrowland, enzovoort. Jammer van de verloren tijd en centen, maar gezondheid primeert en ik ben vooral blij dat we nog allemaal gezond zijn. Vandaag vieren we in onze bubbel de 90ste verjaardag van de bomma. Met dank aan het mooie weer, kunnen we in haar tuin bijpraten bij een glaasje bubbels en een stukje taart. In normale tijden ga ik wekelijks bij de bomma eten, ik mis dat echt, de gesprekken en natuurlijk haar oerdegelijke en onnavolgbare 'dagelijkse kost', die zaken zijn goud waard. Jammer dat we elkaar niet kunnen kussen en knuffelen, maar ik ben al blij dat de fase van alleen maar wat aan het raam te mogen zwaaien, voorbij is (lacht)."

Als geboren optimist hoopt DJ Ward op een snelle terugkeer achter de draaitafels. "Woensdag komt de veiligheidsraad opnieuw samen, met aandacht voor de horeca, het toerisme en hopelijk zeggen ze ook nog iets over de kleinere evenementen. We leven op hoop. Wie weet kan het volgende maand of moeten we inderdaad nog wachten op het najaar. Afwachten wat men beslist." "Zodra hij weer muziek speelt en het kan, kom ik kijken. Mijn kleinzoon terug zien draaien voor een massa volk, dat wil ik zeker nog opnieuw meemaken! Na mijn 90ste verjaardag vieren, is dat het volgende waar ik naar uitkijk, want ik ben en blijf zijn grootste fan", zegt bomma Irma Nulens enthousiast.


› Gepubliceerd zondag 31 mei 2020 om 08:23 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook