Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen

› Sergio heeft nieuw album na 18 jaar: Ik ben Sergio

Maart liefst jaar na zijn recentste album stelt het fenomeen Sergio Quisquater trots zijn nieuwe CD 'Ik Ben Sergio' voor. Met alle Nederlandstalige hits van de afgelopen jaren, inclusief nieuw Nederlandstalig werk. Dat de publiekslieveling van alle markten en stijlen thuis is, blijkt opnieuw: gevoelige ballads en levensliedjes wisselen af met gespierde rock en grappige aanstekelijke meezingers. Een lach en een traan zonder complexen, helemaal Sergio zoals de fans hem het liefst hebben.

Maar dat is nog niet alles. Dit jaar staat Sergio 30 jaar op de planken en dat mag serieus gevierd worden. Daarom trakteert hij gul met extra's op deze feestelijke LIMITED EDITION! CD 1 bevat als extra 'Sergio's Favoriete Covers' doorheen de jaren (gaande van Andre Hazes over Zucchero tot Simple Minds), met als toegift een gloednieuwe soloversie van Touch Of Joy's megahit 'Don't Give It Up'. De Limited Edition CD 2 'Ik Ben Sergio Al 30 Jaar!' presenteert de grootste hits uit Sergio's loopbaan. Dat is een indrukwekkend lijstje, met de reeks hitklassiekers van Touch Of Joy, de hard to find voetbalhymne 'Allez Allez Allez' en uiteraard de Belgische Eurovisie-inzending 'Sister'! Dit alles aangevuld met de gezochte allereerste single van Taste Of Joy (voor ze dus 'Touch Of Joy' werden) plus een paar onuitgegeven nummers voor de echte fans.

'Ik Ben Sergio', het nieuwe album van Sergio met een dikke verjaardagsstrik rond. 30 jaar op de planken maar vitaler dan ooit. Oh yeah! Het album ligt nu in de winkelrekken en is digitaal beschikbaar.


› Gepubliceerd vrijdag 29 mei 2020 om 18:08 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook