Sterrennieuws
Radio | Vlaanderen

› Kurt Rogiers vertelt Evi Hanssen bij Joe over zijn meest genante moment op televisie

Het Heilig Huis Van Hanssen is terug bij Joe. Evi Hanssen schotelt elke zaterdag twee uur lang, tussen 10.00 en 12.00, niet alleen koffiekoeken maar ook de 10 Geboden voor aan bekende gasten. Kurt Rogiers, die vanavond trouwens te zien is tijdens de spannende finale van LEGO MASTERS bij VTM, mocht vanochtend de spits afbijten.

Kurt zat in zijn jeugd vooral op zijn kamer poezie te lezen. Hij vertrouwt Evi toe dat hij vroeger heel graag paus wou worden. "Die man kwam uit zijn slaapkamer, deed het raam open en heel het plein ging uit zijn dak. Ik kom uit een heel eenvoudig dorp, waar geen theater was. Het hoogtepunt van de week was de hoogmis en ik zag die pastoor bezig en dacht waaauw", zegt Kurt. "Maar ik heb het losgelaten toen ik had begrepen dat die geen vrouwen mogen hebben", vult hij al lachend aan.

Kurt vertelt verder ook over zijn meest genante moment op de Nederlandse televisie waarbij hij een lapdance kreeg: "In het begin kon ik me niet ontspannen en voelde ik me echt een heel foute pornoacteur. Uiteindelijk kom je dan toch in de juiste sfeer en ging dat wel, maar ik vond het wel niet leuk", zegt Kurt. "Ik had niet het gevoel dat ik vreemdging", gaat hij verder. "Maar ik heb het wel niet onmiddellijk verteld thuis. Maar alles komt uit. Wij zaten op een godvergeten donderdagavond te zappen en we komen ineens recht op dat moment uit op televisie. Dat was toch het meest genante wat ik ooit op televisie heb gedaan."

Wat de meeste ook nog niet weten van Kurt is dat hij ooit is opgepakt op verdenking van drugs dealen: "Ik woonde in Lokeren en op een bepaald moment kreeg ik een brief van de politie dat ze mij wilde ondervragen. Alles wat je zegt wordt ineens tegen je gebruikt. Ze vroegen: gebruik je wel eens drugs? Wat dan? Een joint? Waar haal je dat dan? En toen was er iemand die op het idee kwam een urinestaal en bloedtest af te nemen. Ze zijn meegereden naar mijn appartement om alles te onderzoeken en daarna heb ik daar nooit nog iets van gehoord."

Ik wilde vroeger paus worden:Lapdance:Opgepakt door de politie:› Gepubliceerd zaterdag 30 mei 2020 om 13:02 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook