Sterrennieuws
Gossip | Vlaanderen

› Monopoly Koers biedt uitsluitsel De Muur van Geraardsbergen is de populairste helling uit de voorjaarsklassiekers

Monopoly Koers biedt uitsluitsel: De Muur van Geraardsbergen is de populairste helling uit de voorjaarsklassiekers. De winnaar van de online poll om de duurste wielerpassage te bepalen is sinds dit weekend afgelopen. Er werd massaal gestemd.

Vorige week dinsdag werd bekend dat 1 van de populairste sporten uit ons land een eigen Monopoly versie krijgt: Monopoly Koers. Deze uitgave zal talloze locaties en referenties uit het wielervoorjaar bevatten maar ook de kans en algemeen fonds-kaartjes zullen een Koers jasje worden aangemeten. Eerder werd al duidelijk dat Remco Evenepoel en Philippe Gilbert de doos zullen kleuren.

Wielerfans konden afgelopen week stemmen op hun favoriete wielerpassage. Men kon uit acht opties kiezen, waaronder de Muur van Geraardsbergen, de Velodrome van Roubaix, Poggio di San Remo en La Redoute. De poll liep in totaal 10 dagen en er werden zo'n 14.000 stemmen uitgebracht.

De Muur blijft de grootste

De stemronde werd afgelopen weekend afgesloten en de winnaar is nu bekend: de Muur van Geraardsbergen wordt de duurste straat uit Monopoly Koers. Zo'n 30 procent van de stemmen ging naar de Muur van Geraardsbergen. De eerste achtervolger is de Velodrome van Roubaix met net geen 20 procent. De Muur en de piste van Roubaix zijn de grote slokoppen van de poll. De Cauberg uit de Amstel Gold Race werd derde in de stemming.

Het spel is ook al te pre-orderen via www.MONOPOLYKOERS.be. Het spel zal in november beschikbaar zijn.


› Gepubliceerd maandag 1 juni 2020 om 14:01 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2021
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook