Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen

› Jebroer neemt je in zijn gedachten mee Naar de hel

Na Rebel, een nummer dat hij met Regi uitbracht en Machinegeweer, komt Jebroer nu met Naar de hel, een hit zoals hij die alleen kan maken. "Ik hou van risico's en leef vaak op het randje, waar ik balanceer tussen goed en slecht. Daarom lijkt de hel mij veel gezelliger, daar zitten de meeste mensen waar ik me mee kan identificeren. Met dit nummer neem ik je mee in mijn gedachten, die zich vertalen in de song en bijhorende videoclip."

De nieuwste track van Jebroer is opnieuw een energieke mix van Hardstyle en Trap, en gaat over het maken van goede of slechte keuzes in het leven. Naar de hel is de 3de single die op het Nederlandstalige gedeelte van zijn nog te verschijnen 3-delige album Zes Sechs Six komt te staan. Jebroer scoorde met een aantal tracks van dit album inmiddels internationaal succes. Van het Duitse gedeelte Sechs stond Mutter eerder al op #1 in de Beatport Hard Dance Lijst.

Internationaal

Jebroer, die tijdens de recentste Warmste Week het StuBru-podium in Kortrijk nog in vuur en vlam zette, is goed bezig om zijn internationale droom te realiseren. De vertalingen naar het Duits van zijn gouden Kind van de Duivel, Engeltje, Leven na de dood en Marathon zijn in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland inmiddels een succes. Ook in de Lage Landen is Jebroer een begrip en trakteert hij zijn fans steeds weer op verrassende singles en verhalen. Ongetwijfeld wordt Naar de hel opnieuw een voltreffer en in afwachting van het moment waarop hij net als zijn collega-artiesten weer de podia onveilig mag maken, is hij nog steeds trending en wordt hij goed gevolgd op de sociale media. Jebroer: "Ik kijk nu al uit naar de filmpjes en varianten op Naar de hel die mijn fans gaan maken. Ze mogen mij erin taggen. Graag zelfs," zegt hij geamuseerd.

Naar de hel van Jebroer is vanaf vandaag digitaal beschikbaar en verschijnt op het ROQ 'N ROLLA Music-label.


› Gepubliceerd vrijdag 15 mei 2020 om 18:47 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook