Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen

› Jeremie Vrielynck viert 20ste verjaardag met nieuwe single Alleen bij jou en prille liefde Julie

Morgen, op zaterdag 23 mei, viert Jeremie Vrielynck zijn 20ste verjaardag en dat doet de getalenteerde jongeman uit Deerlijk door de huidige omstandigheden niet met een groot feest omringd door familie en vrienden, maar wel met de release van zijn gloednieuwe single 'Alleen bij jou' en met prille liefde Julie aan zijn zijde. Diezelfde Julie werd ten tijde van zijn vorige single, jawel, getiteld 'Julie', door Jeremie nog omschreven als 'een heel goede vriendin en niets meer', maar kijk, de "toevallige" titelkeuze heeft duidelijk z'n effect niet gemist.

Kijken


Met het aangrijpende, autobiografische 'Mezelf zijn', waarin hij afrekende met enkele demonen uit zijn vroege tienerjaren (jaloezie en pestgedrag), en het heerlijk swingende 'Julie', bewees Jeremie Vrielynck niet alleen als zanger, maar ook als songwriter uit het juiste hout gesneden te zijn. Nu is er 'Alleen bij jou', een uiterst catchy Nederlandstalige popsong, waarmee Jeremie surfend op de positieve golven van de ontluikende liefde, zijn tienerjaren in schoonheid achter zich laat en met de borst vooruit zijn leven als twintiger aanvat.

"Ja, dat ik met mijn vorige single 'Julie' op verschillende vlakken gescoord heb, dat kan ik niet ontkennen", zegt Jeremie Vrielynck met een knipoog en brede glimlach om de lippen. "Julie was al een hele tijd een zeer goede vriendin van mij, dat er ooit sprake was van meer, maar we zijn stilaan verder naar elkaar toegegroeid. We zitten nu ook al meer dan 8 weken samen in onze 'bubbel', dus we hebben heel veel tijd gehad om elkaar nog beter te leren kennen. Het zit gewoon goed tussen ons en met mijn nieuwe single 'Alleen bij jou' past de puzzel helemaal. Ik wou echt een positief nummer uitbrengen, iets dat de mensen hun zorgen wat kan doen vergeten. Ik weiger in negativiteit te vervallen en kijk positief naar de toekomst. Zo is er voor mijn 20ste verjaardag door de huidige omstandigheden geen groot verjaardagsfeest met al mijn vrienden en familie erbij, iets waar ik enorm naar uitkeek, maar dat halen we later dan wel dubbel en dik in", besluit Jeremie.

Voor de clip van 'Alleen bij jou', die werd opgenomen met respect voor alle maatregelen rond social distancing en dergelijke, trokken Jeremie en zijn Julie naar Kortrijk.

'Alleen bij jou', de nieuwe single van Jeremie Vrielynck is beschikbaar voor streaming en/of download.


› Gepubliceerd vrijdag 22 mei 2020 om 13:41 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook