Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› De Nacht met Andre Hazes wordt definitief verplaatst naar vrijdag 18 juni 2021 en er komt een tweede festivaldag bij

Oorspronkelijk zou de eerste editie van 'De Nacht met Andre Hazes' op vrijdag 26 juni plaatsvinden op het Turnhoutse Warandeplein, maar door het coronavirus werden organisatoren VZW De Nacht en Willy Van Geirt vorige maand al verplicht om het evenement door te schuiven naar september.

"Net als in vele landen worden ook wij niet gespaard van het coronavirus. Met betrekking tot 'De Nacht' volgen wij de maatregelen van de Belgische regering netjes op. Onze organisatie valt onder het begrip 'massa-evenementen' en die zijn tot en met 31 augustus verboden, waardoor het voor ons onmogelijk is om verder te gaan met de voorbereidingen. Als organisatie wensen wij geen risico’s te nemen op het vlak van gezondheid en daarom hebben wij met de goedkeuring van alle betrokken partijen beslist om 'De Nacht met Andre Hazes' te verplaatsen naar vrijdag 18 juni 2021. Op die manier krijgen het publiek, de sponsoren en iedereen die deze uniek avond wil meemaken, de kans om in ideale omstandigheden te komen kijken en mee te genieten van het optreden van Andre Hazes met zijn liveband. Fans van het populaire tv-programma 'Liefde voor Muziek', waar Andre momenteel 1 van de smaakmakers is, zijn van harte welkom om hem live 'Leef', 'Doe het licht maar uit' en klassiekers van hem en zijn vader te horen zingen. Wie tickets of vip-tickets heeft gekocht voor 'De Nacht met Andre Hazes' moet die goed bijhouden, want die blijven geldig en kunnen op vrijdag 18 juni 2021 gebruikt worden", zegt Willy Van Geirt.

Tweede festivaldag

Als dank voor het geduldig wachten, besloten de organisatoren van 'De Nacht' om het festival volgend jaar uit te breiden tot een 2-daagse gebeurtenis. "Op vrijdagavond zingen we mee met Andre Hazes en zaterdagavond nodigen we een andere doelgroep uit die in onze festivalsetting op het Warandeplein kan meegenieten van een topfeestje. De details communiceren we later, maar het wordt de moeite", zegt Willy Van Geirt enthousiast.

Voor meer info over 'De Nacht met Andre Hazes', die plaatsvindt op vrijdag 18 juni 2021 op het Turnhoutse Warandeplein, kan je terecht op www.denacht.be.


› Gepubliceerd dinsdag 28 april 2020 om 10:52 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Evenement

donderdag 27 augustus 2020 om 17:48 uur

› deSingel ontvangt bezoekers coronaproof

maandag 17 augustus 2020 om 11:34 uur

› Tom Misch & Yussef Dayes op 21 maart 2021 in AB Brussel

maandag 10 augustus 2020 om 08:15 uur

› Voor het eerst in 35 jaar geen Night of the Proms


Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook