Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› Veerle, David en Frits bijten spits af in eerste oproepaflevering van Boer zkt Vrouw - Home Sweet Home

De 29-jarige Veerle, de 23-jarige Frits en de 36-jarige David bijten de spits af in de nieuwe Boer zkt Vrouw-reeks ‘Home Sweet Home’. Ook dit jaar stellen presentatrices An Lemmens en Dina Tersago - naast 5 jongemannen - dus ook een toffe vrouw voor, want de boerenstiel is al lang niet meer enkel een mannenbusiness.

Veerle (29)
An Lemmens: “Wat we al kunnen verklappen: dat al onze boeren jong zijn, ondernemend, avontuurlijk en ze zijn met 6, waaronder Veerle, een supertoffe madam! Ze weten allemaal goed wat ze willen, ook in de partner naar wie ze op zoek zijn. En daar gaan wij hen bij helpen! Ik kijk er alvast naar uit om alle respons voor hen te zien binnen lopen en die eerste vonken te zien overspringen.”

David (36)
Op zondag 3 mei stelt Boer zkt Vrouw - Home Sweet Home om 19.50 bij VTM de eerste drie deelnemers voor, Veerle (29), Frits (23) en David (36). Wie zijn ze? Welke stiel beoefenen de jonge ondernemers? Hoe kijken ze aan tegen het werk en het leven daarbuiten? Hoe ziet hun ideale partner eruit, vanbuiten en vanbinnen? En niet onbelangrijk: wat hebben ze zélf te bieden? Kijkers ontdekken het zondag in de eerste oproepaflevering. Een weekje later, op zondag 10 mei, worden de andere drie jonge boeren voorgesteld. Wie de boeren beter wil leren kennen kan zich vanaf zondagavond 3 mei inschrijven via vtm.be.

Frits (23)
Dina Tersago: "We hopen dat we de wereld van onze Vlaamse boeren volledig op z'n kop kunnen zetten door hen mee te helpen de liefde te vinden dankzij dit avontuur, te beginnen nu zondag!"

Maak kennis met hen op zondag 3 mei om 19.50 bij VTM


› Gepubliceerd woensdag 29 april 2020 om 09:42 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Televisie

zaterdag 12 september 2020 om 08:37 uur

› Streamz lanceert op maandag 14 september

donderdag 3 september 2020 om 10:20 uur

› Nieuw op Canvas: Een zomer als geen andere met Rudi Vranckx

zondag 30 augustus 2020 om 14:28 uur

› Staande ovatie voor Baba Yega bij Holland's Got Talent


Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook