Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› Dit zie je morgen, dinsdag 14 april, bij VTM en op VTM GO

Hierbij vind je enkele kijktips van VTM en het gratis online videoplatform VTM GO voor morgen, dinsdag 14 april, op een rijtje.

Highlights bij VTM

Op dinsdag 14 april neemt Niels Destadsbader plaats naast Qmusic-dj Vincent Fierens in Blijf in uw kot van 10.00 tot 12.00 uur. Laura Lynn zorgt voor het muzikale intermezzo met een mini-quarantaineconcert.

Later op de avond om 20.35 gaat de voorlopig laatste week van Mijn Keuken Mijn Restaurant van start. Nadat Lorenzo & Ayse en Jasmina & Deborah zich al konden plaatsen voor de volgende fase, gaan deze week de twee laatste battles door. Gastjury Piet Huysentruyt, Sofie Dumont, Loïc Van Impe, Anne-Sophie Breysem en sterrenchefs Sergio Herman en Marcelo Ballardin vellen hun vakkundig oordeel over de verschillende menu’s van de kandidaten met als inzet een eigen pop-up restaurant. Vandaag strijden Lovebirds Dominique & Wendy tegen Siciliaanse Connectie Pino & Claudia.

In Onderzoeksrechters zit de kijker om 21.30 onder andere op de eerste rij tijdens het verhoor van een vrouw die verdacht wordt van poging tot doodslag op haar minnaar. Verder wordt ook een koppel verdacht van handel in cannabis en gebeuren er huiszoekingen in het onderzoek naar sociale fraude en illegale tewerkstelling.


Highlights bij VTM GO:

Bij VTM heeft Kürt Rogiers afgelopen zaterdag de aftrap gegeven van de indrukwekkende show LEGO MASTERS. Ook VTM GO verwent de fans van Lego met Lego Ninjago, de animatiereeks die gebaseerd is op het Lego Ninjago-thema en momenteel ook te zien is bij VTM KIDS.

De liefhebbers van fictie kunnen dan weer genieten van Crème de la Crème, de reeks over 3 jeugdvriendinnen die hun leven helemaal omgooien en besluiten om een oude crèmerie over te nemen. De serie is ook elke weekdag om 18.30 te zien bij CAZ 2.


› Gepubliceerd maandag 13 april 2020 om 20:13 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Televisie

zaterdag 12 september 2020 om 08:37 uur

› Streamz lanceert op maandag 14 september

donderdag 3 september 2020 om 10:20 uur

› Nieuw op Canvas: Een zomer als geen andere met Rudi Vranckx

zondag 30 augustus 2020 om 14:28 uur

› Staande ovatie voor Baba Yega bij Holland's Got Talent


Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook