Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› The Starlings op 14 februari 2021 in Lotto Arena Antwerpen

Het zijn bizarre en ook wel moeilijke tijden, maar voor The Starlings is het op muzikaal vlak een avontuurlijke tijd. Momenteel scoren ze week na week met hun wondermooie covers in het VTM-programma 'Liefde Voor Muziek'. Ze veroveren de charts en zijn trending op YouTube. Vandaag pakken ze uit met hun muzikale plannen!

Twee keer goed nieuws voor The Starlings

Op 15 mei 2020 verwachten ze hun eerste album en op 14 februari 2021 trekken ze voor het eerst naar de Lotto Arena om hun fans live te laten meegenieten van hun wondermooie muziek.

The Starlings, misschien beter gekend als Tom Dice en Kato Callebaut, zijn twee singer-songwriters die hun krachten bundelen alsook hun passie voor muziek en voor elkaar. Daar kunnen we elke week getuige van zijn in het muziekprogramma Liefde Voor Muziek waarin ze elke maandag betoverende versies brengen van klassiekers van Andre Hazes, Regi, Gene Thomas, Karen Damen, Sean Dhondt en Peter Vanlaet (Mama's Jasje). De reacties van bestaande en nieuwe fans zijn ronduit overweldigend.

The Starlings staan voor rootsy popmuziek, met een akoestische feel en harmonieen. Songs met een wortel in melancholie, teksten die de hoogte- en dieptepunten van de liefde en het leven belichten.

Begin 2019 moest het avontuur van The Starlings nog helemaal beginnen, ze tekenden een platendeal bij Universal Music en brachten inmiddels enkele singles uit. Naast hun originele covers uit Liefde Voor Muziek komen er ook eigen songs op het nieuwe album. Het wordt dus een mooie mix van eigen werk en covers, waarbij hun stemmen zoals steeds mooi 'blenden'.

Het album 'Don't Look Back' verschijnt op 15 mei 2020.

THE STARLINGS TREKKEN OP 14 FEBRUARI 2021 NAAR DE LOTTO ARENA

Tom Dice: "Momenteel blijven we met zen allen in ons kot. Maar we kijken toch al enorm uit naar het moment dat we terug met z’n allen naar concerten kunnen gaan. We merken dat internationale artiesten terug concerten plannen vanaf 2021, we gaan er ook vanuit dat er tegen dan een vaccin bestaat tegen corona. Met andere woorden we zijn positief ingesteld en maken graag plannen voor de toekomst. En... We hebben er gewoon 'goesting' in! Met heel veel liefde voor muziek kondigen we dan ook onze plannen vandaag al aan!"

Kato: "We vinden het zelf gek dat we dit nu zo plots al kunnen en mogen aankondigen. Waanzinnig is het juiste woord, ondanks deze vreemde tijden zitten hier twee gelukkige zielen. We verwelkomen jullie graag in de Lotto Arena, waar we al onze liefde en muziek op jullie loslaten."

Tickets zijn verkrijgbaar via www.teleticketservice.com of telefonisch via 070 345 345 (max. 0,30 EUR/min.).


› Gepubliceerd maandag 13 april 2020 om 12:07 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Evenement

donderdag 27 augustus 2020 om 17:48 uur

› deSingel ontvangt bezoekers coronaproof

maandag 17 augustus 2020 om 11:34 uur

› Tom Misch & Yussef Dayes op 21 maart 2021 in AB Brussel

maandag 10 augustus 2020 om 08:15 uur

› Voor het eerst in 35 jaar geen Night of the Proms


Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook