Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Globe Entertainment brengt live online private concerten bij fans thuis

Globe Entertainment, het erkend boekings- en managementbureau van tal van grote artiesten wil lokale Belgische artiesten in deze Corona-lockdown dichter bij de fans brengen. Omdat concerten en evenementen momenteel afgelast zijn, kwam Globe Entertainment op het idee om via hun sociale media fans kans te laten maken op een live online private concert. Zo brengen ze de hashtag #playlocal letterlijk tot in de huiskamer van de fans en ontmoeten ook de artiesten hun fans eens op een andere manier.

Na de aankondiging van lockdown half maart, zat de event- en muziekindustrie met de handen in het haar. Waar eerst enkel evenementen tot 1000 aanwezigen afgelast dienden te worden, werd al snel duidelijk dat COVID-19 een gigantische impact zou hebben op de hele muziek- en eventindustrie de komende maanden.

Artiesten die normaal meermaals per week of het hele weekend op podia over heel het land staan en hun fans entertainen, zitten hierdoor van de ene op de andere dag thuis.

Willy Sommers: "Ik mis het optreden enorm, maar nog meer mis ik het contact met mijn publiek, de fans en de organisatoren".

Daarom kwam Globe Entertainment op het idee om via hun Facebookpagina fans de kans te geven om een live online private concert te winnen van hun favoriete artiesten. De muziekindustrie lanceerde de hashtag #playlocal, wij willen dit initiatief een extra duwtje in de rug geven. Fans kunnen filmpjes posten waarin ze de favoriete song van hun idool meezingen of dansen. Door dit te posten, maken ze kans op een prive-concert. Door Corona-crisis moeten we creatief zijn en onze artiesten op een andere manier bij hun fans brengen. We hopen hiermee zowel de fans als de artiesten gelukkig te maken.

Ons doel?


Minstens 9 artiesten geven telkens 3 gratis prive-concertjes online. Zo brengen we lokale artiesten tot in de huiskamer en hopen we fans een exclusieve herinnering te geven.

Ilia Beyers: "Globe entertainment en zijn artiesten doen dit uiteraard volledig kosteloos. Wij proberen gewoon met muziek in deze moeilijke tijden wat verlichting te brengen."

Wie kan meedoen?

Iedereen. Fans van de artiesten maar ook collega’s, hulpverleners, ouders, kinderen. Een concert kan in de huiskamer maar evengoed voor een medisch team dat morele steun kan gebruiken of voor je oma die jarig is.

Surf naar: https://www.facebook.com/Globe.Entertainment.NV


› Gepubliceerd vrijdag 10 april 2020 om 09:03 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2021
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook