Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen

› Niels Destadsbader schrijft Nooit Alleen vanuit zijn kot

Onze wereld staat sinds vier weken even op pauze. Waar een stevige knuffel en goeie babbel nu zo'n deugd zouden doen, moeten we ons allen sterk houden. Niels Destadsbader schreef over deze bijzondere periode de song 'Nooit Alleen'. "De impact van wat er nu aan het gebeuren is, is ongelofelijk groot. Iedereen moet zoveel geliefden missen en die afstand doet pijn."

"Mijn memeetje van 89 die helemaal afgezonderd zit in het rusthuis, zonder enig bezoek. Daar lig ik wakker van. En zo heeft iedereen in deze periode, wel iemand waar hij zich zorgen over maakt en elke dag moet missen. Je bent nooit alleen."

"Daarom schreef ik dit liedje en gooiden we een akoestische versie online. Het bleek al snel dat veel mensen er iets aan hebben, omdat ze dit gevoel delen. Vandaar dat we de song nu ook echt hebben opgenomen, in twee versies! Ik hoop dat er veel mensen kracht uit putten. Want als we dit samen doen, dan komen we er hier sterker uit. Daar geloof ik in," klinkt het bij Niels.

De single 'Nooit Alleen' verschijnt op vrijdag 10 april via de courante streaming- en downloadkanalen.

Niels roept op met #nooitalleen


Wil jij ook aan iemand laten weten dat er aan hem/haar gedacht wordt? Maak dan een video waarbij je deze boodschap overbrengt. Teken, bak, dans, knutsel, schrijf erop los, film het in 10 seconden en stuur jullie #nooitalleen video's door naar nooitalleen@nielsdestadsbader.be.

De leukste beelden die worden opgestuurd voor maandag 13 april, vormen de rode draad van de videoclip. 'Nooit Alleen' wordt een clip en een song van iedereen.


› Gepubliceerd donderdag 9 april 2020 om 17:53 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook