Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen

› Axelle Red en Ycare lanceren prachtig duet: I Don't Care (je m'en moque)

Axelle Red & Ycare hebben een aanstekelijk nieuw duet klaar: "I Don't Care (je m'en moque)". Een onweerstaanbare, energieke poptrack. Een ode aan het feit dat mensen verschillend zijn. Het verhaal van een vrouw en een man, zo verscheiden maar die niet zonder elkaar kunnen.

Na hun eerste succesvolle duet "D'autres que nous", zijn Axelle & Ycare spontaan samen beginnen te componeren. Ze brachten wat tijd door in elkaars gezelschap, lang genoeg om te beseffen hoe verschillend en hoe complementair ze tegelijkertijd zijn.
Hoe ze zich met elkaar verbonden voelen, maar ook elkaars tegengestelden zijn. In plaats van op zoek te gaan naar hun gelijkenissen, vertrokken ze van die verschillen, om ze te bundelen in een krachtig lied.

"Het nummer is eigenlijk de vrucht van onze tegenpolen en onze parallellen, die we uiteindelijk hebben weten overbruggen. Het is onze planeet, het is onze eeuw. We zitten in hetzelfde schuitje, en we houden van elkaar."


› Gepubliceerd vrijdag 10 april 2020 om 09:49 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2021
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook