Sterrennieuws
Musical | Vlaanderen

› Judas TheaterProducties is genoodzaakt musical Ganesha, Een perfecte god uit te stellen tot najaar 2020

Sinds de verplichte sluiting van het Fakkeltheater, al zeker tot en met 3 april als veiligheidsmaatregel tegen de verspreiding van het Coronavirus, hing de voorziene première van de musical "Ganesha, Een perfecte god" op 6 april aan een zijden draadje. In overleg met regisseur Martin Michel en acteurs Goele De Raedt, Kirsten Cools, Pieter Van Keymeulen en Wanne Synnave, stelt Judas TheaterProducties de musical uit tot najaar 2020. Producent Sam Verhoeven reageert aangeslagen: "We keken er enorm naar uit om dit juweeltje te brengen in april en bovendien waren we al enkele weken aan het repeteren. Gezondheid gaat voor alles. Ook wij adviseren iedereen om thuis te blijven in het belang van de volksgezondheid. We zullen er staan dit najaar, meer dan ooit."

Judas TheaterProducties maakt de nieuwe speeldata bekend op 18 maart. We zijn nu nog even de puzzel aan het leggen zodat iedereen weer van de partij kan zijn. Wie al een ticket heeft gekocht wordt vanzelfsprekend op de hoogte gebracht van de nieuwe data zodra deze gekend zijn.

› Gepubliceerd maandag 16 maart 2020 om 10:25 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook