Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› De pop-up ticketbar van De Nacht met Andre Hazes verhuist naar de Turnhoutse Grote Markt

Het coronavirus zorgt ervoor dat de roluiken van de pop-up ticketbar van 'De Nacht met Andre Hazes' in de Turnhoutse Gasthuistraat er nu al dichtblijven.

"Het was de bedoeling om vanavond een drag queen- en travestietenverkiezing te organiseren, maar na overleg hebben we besloten om alle activiteiten te schrappen in het kader van de coronacrisis. Dat wil zeggen dat het verhaal van de ticketbar op de locatie van de voormalige CoolCat ophoudt te bestaan. Momenteel zijn we bezig met de grote opkuis, maar vanaf maandagmorgen kan het publiek terecht bij Peggy van dagbladhandel Lectura op de Grote Markt. Daar kunnen er fysieke tickets gekocht worden – geen vip-tickets meer, want die zijn uitverkocht – voor 'De Nacht met Andre Hazes', die op vrijdag 26 juni plaatsvindt op het Turnhoutse Warandeplein. Een buitenoptreden, en naast van droog weer, gaan we ervan uit dat het coronavirus tegen dan vertrokken is. Virologen gaven aan dat dit door de warmte wel eens zou kunnen. In ieder geval houden wij onze bezoekers, via Facebook, Instagram en de website goed op de hoogte", zegt Willy Van Geirt, die met de VZW De Nacht dit festival organiseert.

Meer info vind je op www.denacht.be


› Gepubliceerd vrijdag 13 maart 2020 om 14:44 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook