Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen

› Met zijn nieuwe single Made 2 Move spoort Peter Luts ons aan om ook in coronatijden te blijven bewegen

Na 'Anybody' blijft dj en producer Peter Luts de lijn van het dansbare en hitgevoelige doortrekken, want ook zijn nieuwe single 'Made 2 Move' dwingt je om te bewegen.

Kijken


"Wanneer een nummer begint met 'Eyes on the dancefloor, looking for someone new' weet je dat zoiets geweldig kan werken wanneer dj's dit spelen in de clubs of op de party's, maar verrassend genoeg doet 'Made 2 Move' het ook geweldig goed bij wie nu noodgedwongen thuis zit. Vrijdag kwam de song uit en ondertussen kreeg ik al een pak berichten, via mail en de sociale media: 'Met deze track wordt Blijft In Uw Kot aangenamer' tot 'Toegevoegd aan mijn Spotifylijstje met muziek voor tijdens het thuissporten, want het tempo en de beat zijn perfect'", zegt Peter Luts enthousiast.

Door de maatregelen rond het coronavirus zijn het ook voor Peter Luts bijzondere tijden, maar de Limburger blijft het positief bekijken: "Net zoals bij mijn collega-dj's is de agenda stevig overhoop gehaald. De voorbije dagen heb ik samen met mijn manager Stijn gekeken naar alternatieve data voor het binnen- en buitenland. Ik ben het al jaren gewoon om op mezelf muziek en producties te maken, alleen mis ik nu al de draaitafels en het publiek. De feedback en de energie die je krijgt, werken voor mij inspirerend en motiverend. Ja, da’s jammer, maar op dit moment staat de volksgezondheid op de eerste plaats en daarom is het belangrijk dat we allemaal vooral nog een tijdje in ons kot blijven. Net zoals mijn collega's, overweeg ik sterk om binnenkort via de sociale media enkele dj-sets te spelen en te delen met mijn volgers. Mijn nieuwe single 'Made 2 Move' zit dan zeker in de setlist. Beloofd!"

Peter Luts zijn nieuwe single 'Made 2 Move' verscheen op het Be Yourself-label en is nu overal digitaal beschikbaar.


› Gepubliceerd donderdag 26 maart 2020 om 17:32 uur door Robrecht Van Goolen




Sterrennieuws © 2008 - 2020
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook